background
Pan Am seizoen 1

Pan Am seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

14 afleveringen | Drama, | 2011 | 39 min |     | Beschikbaar t/m 03-11-2018 | € 0

Amerikaanse dramaserie. In de moderne jaren 60 is vliegen de nieuwe vorm van reizen in grote luxe. Pan American Airlines is op dat moment de meest prestigieuze en toonaangevende speler op de markt. Hun vliegtuigen zijn enorm indrukwekkend en de piloten en stewardessen worden begeerd door iedereen. Niet alleen zijn ze jong en knap, maar ook nog eens welgemanierd en intelligent. Boven alles hebben ze een grote drang naar avontuur en willen ze de wereld zien. Door te vliegen voor Pan Am maken ze hun dromen waar.
Amerikaanse dramaserie over luchtvaartmaatschappij Pan American Airlines in de jaren 60. Als de zusjes Cameron eindelijk hun droom naleven en naar Parijs gaan, besluit hun moeder mee te gaan om wat zaken af te sluiten. Maggie wordt het doelwit van een agressieve passagier. En de band van Dean en Colette wordt hechter wanneer Dean Bridget probeert op te sporen.
Amerikaanse dramaserie over luchtvaartmaatschappij Pan American Airlines in de jaren 60. De volgende stop voor de vrouwen is Berlijn. Daar heeft Kate haar volgende opdracht. Maggie is vastbesloten om president Kennedy te ontmoeten. En pijnlijke herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog confronteren Colette met haar tragische verleden.
Amerikaanse dramaserie over luchtvaartmaatschappij Pan American Airlines in de jaren 60. Na een lastminutewijziging wordt de bemanning op een vlucht naar Rangoon gestuurd. Kate heeft moeite om haar deadline te halen. Maggie neemt Laura onder haar hoede en toont haar de wilde kant van de stad. En nieuws over de ruimtemissie doet Ted nadenken over zijn eigen verleden.
Amerikaanse dramaserie over luchtvaartmaatschappij Pan American Airlines in de jaren 60. Tijdens een vlucht naar Monte Carlo vechten Kate en Maggie om de aandacht van een aantrekkelijke passagier. Maar dan ontdekt Kate dat de man betrokken is bij haar volgende missie. Deans carrière staat op het spel wanneer een vrouw hem benadert.
Amerikaanse dramaserie over luchtvaartmaatschappij Pan American Airlines in de jaren 60. Ondanks dat Maggie haar baan bijna kwijt raakt, doet ze toch de vlucht naar Rio de Janeiro. Kate is onzeker na een moeilijke opdracht waarbij de Joegoslavische diplomaat Niko betrokken is. Ginny en Dean spelen met vuur in Rio.
Amerikaanse dramaserie over luchtvaartmaatschappij Pan American Airlines in de jaren 60. Tijdens een speciale vlucht voor militairen springen er vonken over tussen Laura en een matroos. Laura beseft hierdoor wat ze echt zoekt in een man. Ondertussen probeert Kate Niko over te halen om voor de Amerikaanse overheid te gaan werken.
Amerikaanse dramaserie over luchtvaartmaatschappij Pan American Airlines in de jaren 60. Een passagier krijgt een hartaanval tijdens een vlucht naar Caracas, maar er is geen dokter aan boord. En dus moet de crew beslissen of ze een noodlanding maken. Ondertussen zijn de stewardessen gecharmeerd door een knappe miljonair.
Amerikaanse dramaserie over luchtvaartmaatschappij Pan American Airlines in de jaren 60. In Londen probeert Ted met de hulp van Laura een oude vlam jaloers te maken. Ondertussen wil Kate haar laatste geheime opdracht uitvoeren, maar ze brengt hiermee niet alleen haar eigen leven in gevaar. Dean neemt Colette mee naar zijn ouders.
Amerikaanse dramaserie over luchtvaartmaatschappij Pan American Airlines in de jaren 60. De relatie van Dean en Colette is in gevaar. Maggie valt voor een congreslid nadat ze een artikel over hem schrijft voor de Village Voice. Kate is nog in de ban van haar laatste opdracht. Ondertussen moet ze zich door een leugentest worstelen. En Ted denkt de liefde van zijn leven gevonden te hebben.
Amerikaanse dramaserie over luchtvaartmaatschappij Pan American Airlines in de jaren 60. Als Dean op het punt staat naar Moskou te vliegen, wordt hij door piloot Broyles tot co-piloot gedegradeerd. Eenmaal in Rusland probeert Kate een belangrijke missie te volbrengen, maar ze moet uiteindelijk Laura en nog een andere Pan Am-stewardess redden. Congreslid Rawlings probeert uit te zoeken wie het negatieve artikel over hem schreef.
Amerikaanse dramaserie over luchtvaartmaatschappij Pan American Airlines in de jaren 60. Maggie vertelt Ted waarom ze geen vertrouwen heeft in Amanda. Colette onthult dat ze is gevraagd over te stappen naar een andere maatschappij. Laura is geschokt wanneer ze erachter komt dat haar naaktfoto's openbaar worden gemaakt. Ondertussen gaat Kate over tot zakkenrollen.
Amerikaanse dramaserie over luchtvaartmaatschappij Pan American Airlines in de jaren 60. Dean is verbijsterd wanneer Ginny hem stalkt in Rome. Colette neemt een alleenstaande minderjarige onder haar hoede. Ondertussen valt Laura voor de knappe fotograaf die haar vastlegde voor de cover van Life. En Kate komt in de problemen met Niko.
Amerikaanse dramaserie over Pan Am in de jaren 60. Nu President Kennedy vermoord is en het bijna nieuwjaarsdag is, staan alle crewleden van Pan Am voor een nieuwe start. Colette krijgt te maken met een buitenlandse prins en Dean baalt ervan dat hij Colette heeft laten lopen. De trouwplannen van Amanda en Ted maken grote sprongen. Richard, Kates contactpersoon bij de geheime dienst, wordt neergeschoten en Kate probeert erachter te komen hoe dit precies zit. Maggie wordt door Broyles in een gevaarlijke situatie gebracht en Laura houdt nog steeds van de man die ze niet kan krijgen.
Pan Am seizoen 1

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.