background
Quantico seizoen 2

Quantico seizoen 2

1 afleveringen | Serie/soap | 2017 | 41 min | | Beschikbaar t/m 20-06-2018 | € 0

Amerikaanse dramaserie. Alex komt op The Farm terecht, de geheime trainingslocatie van de CIA. Hier baant ze zich een weg door de duistere wereld van spionage, die heel anders en veel gevaarlijker is dan wat ze eerder geleerd heeft. Ze komt midden in een dodelijke samenzwering terecht. Alex probeert Owen ervan te overtuigen dat er een verrader onder hen aanwezig is. De rekruten krijgen de opdracht een belangrijk persoon uit Duitsland te redden, maar hun doelwit heeft een doodswens. In het heden gaan de terroristen tot andere middelen over om informatie te krijgen van de gegijzelden.
Amerikaanse dramaserie. Alex komt op The Farm terecht, de geheime trainingslocatie van de CIA. Hier baant ze zich een weg door de duistere wereld van spionage, die heel anders en veel gevaarlijker is dan wat ze eerder geleerd heeft. Ze komt midden in een dodelijke samenzwering terecht. Op The Farm breken de rekruten in bij de NSA tijdens een missie om hun persoonlijke informatie te vernietigen. In het heden plannen de gegijzelden een ontsnapping via ondergrondse tunnels, zodat ze de terroristen zover krijgen om zichzelf te onthullen.
Anderen keken ook:

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.