background
Insecure seizoen 1

Insecure seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series XL

8 afleveringen | Komedie | 2016 | 27 min |    | Beschikbaar t/m 31-12-2018

Eerste aflevering van de serie. Na haar 29ste verjaardag heroverweegt Issa Dee haar uitzichtloze relatie met Lawrence, haar inwonende vriend. Ondertussen rouwt Issa's beste vriendin Molly over haar single zijn en de staat van haar vrouwelijke behoeftes. Later maakt Issa gebruik van een openpodium-avond om contact te krijgen met een ex.
Na de onverwachte gebeurtenissen van de voorgaande avond, probeert Issa een besluit te nemen over Lawrence, terwijl ze zich aan haar plan houdt om gedurfder te zijn. Molly trakteert zichzelf op een 'chique dag' en heeft een veelbelovende date. Lawrence is op zoek naar advies en krijgt het van een onverwachte bron.
Issa en Lawrence proberen hun problemen thuis opzij te schuiven, terwijl Issa te maken heeft met de twijfel van collega's en Lawrence een reality check krijgt van een headhunter. Molly introduceert Jared aan haar vrienden en heeft later moeite om een nieuwe zomerpartner op haar werk wijze woorden te bieden.
Terwijl het tussen Issa en Lawrence beter dan ooit gaat, vraagt ze Daniel om hulp tijdens Carrieredag. Molly zit in een lastig parket wanneer een partner haar vraagt Rasheeda op haar donder te geven. Terwijl Lawrence teleurgesteld is in zijn nieuwe baan, krijgt hij een band met een verrassende vertrouweling.
Een gekwetste Issa zoekt een oplossing voor een nieuw probleem. Lawrence ziet vragen onder ogen over zijn toekomst. Molly nodigt een 'perfecte man' uit voor haar collega's verlovingsfeest, terwijl ze haar 'vriendschap' met Jared probeert te navigeren.
Issa probeert het hoofd boven water te houden, terwijl Lawrence zich dubbel inzet voor zijn belofte. Molly omarmt een nieuwe relatie, maar heeft moeite om zich op de toekomst te richten.
Terwijl Issa zich voorbereidt op een belangrijk fundraiser op het werk, ontspoort haar plan om gefocust te blijven. Lawrence overweegt een carrierekans. Molly loopt tegen een oude vriend met een nieuw perspectief aan.
Slot seizoen een. De voortdurende spanning tussen Molly en Issa dreigt de kop op te steken tijdens een meidenreisje. Lawrence maakt opnieuw contact met zijn vrienden.

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.