Quarry seizoen 1
Quarry seizoen 1

Quarry seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series XL

8 afleveringen | Misdaad | 2016 | 85 min |    | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0


Memphis, 1972. Na een tweede tour of duty in Vietnam, verrast de afgezwaaide marinier Mac Conway zijn vrouw Joni door een dag vroeger thuis te komen, al biedt hun weerzien niet veel reden tot vreugde. Samen met zijn vriend en strijdmakker Arthur Solomon, blijkt Macs naam bezoedeld door zijn betrokkenheid bij een bloedbad waar erg veel om te doen was. En hoewel beide mannen werden vrijgesproken, blijft het voorval uit Vietnam hen achtervolgen. Een goede baan vinden blijkt onmogelijk en wanneer een louche figuur - "The Broker" - Mac 30.000 dollar biedt om enkele huurmoorden af te werken, wijst hij het voorstel woedend van de hand. Hij komt er echter al snel achter dat Arthur, die een vrouw en twee kinderen heeft en walgt van zijn nieuwe baantje in de fabriek, met een vergelijkbaar aanbod heeft ingestemd. Arthur laat het breed hangen in een bar en moedigt Mac aan om hem te helpen bij zijn eerste opdracht: de marginale privédetective Rickey Suggs uit de weg ruimen. Mac weigert, maar na het verlies van zijn baantje als monteur, besluit hij Arthur alsnog te helpen... voor één keer. Zijn beslissing zal het lot van beide mannen voorgoed veranderen.
Quarry seizoen 1

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Quarry seizoen 1
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Voor maar € 11,95 per maand. Nu de eerste maand gratis!

Ben je klant van Ziggo én Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.