background
Grey's Anatomy seizoen 12

Grey's Anatomy seizoen 12

Inbegrepen bij Movies & Series

24 afleveringen | Drama | 2015 | 39 min |   | Beschikbaar t/m 30-06-2018

Seattle Grace Hospital komt in actie om twee jonge meisjes te redden. Hun verhaal dwingt sommige artsen om te kijken hoe pesten hun verleden heeft beïnvloed. Ondertussen past Meredith zich aan aan veranderingen thuis met haar nieuwe huisgenoten, terwijl Bailey blijft vechten om Hoofd Chirurgie te worden.
De druk is hoog als een vastberaden Bailey haar eerste dag als chef werkt. Aprils huwelijk is in gevaar en ze is niet in staat haar problemen op te lossen. Meredith heeft moeite al haar verantwoordelijkheden te combineren en Amelia moet haar relatie met Owen vormgeven.
Maggie bekijkt de keuzes in haar leven na een uitnodiging voor het huwelijk van haar ex-vriend. Richard twijfelt aan Baileys loyaliteit, en Jo vertrouwt Stephanie het geheim toe dat ze verborgen houdt voor Alex. Ondertussen moet Alex een moeilijke beslissing nemen die invloed zal hebben op het leven van een pasgeboren tweeling.
Owen vindt dat de co-assistenten moeten leren hoe ze slecht nieuws aan de familie van patiënten moeten vertellen. Een 90-jarige patiënt stelt Arizona gerust dat ze zeker een nieuwe liefde zal vinden.
Midden in het zussenetentje houdt Maggie op met koken en gaat ze snel naar het ziekenhuis. April biedt zich aan om te helpen koken om Jackson te ontlopen, en Arizona wil graag meer te weten komen over de nieuwe vriendin van Callie.
Er komt een nieuwe co-assistent in Grey Sloan Memorial, en een patiënt staat in de belangstelling omdat hij per ongeluk een sekstape naar z'n hele kerkgemeente heeft gestuurd. Richard weet niet wat hij met z'n relatie met Maggie moet als een oude vriend het ziekenhuis bezoekt. En April komt met een jongen uit het Midden-Oosten.
Het artsenteam werkt aan de belangrijke casus van iemand die al lang patiënt is, wat de toch al gespannen sfeer niet ten goede komt. Bailey wil dat Ben hun nieuwe huisgenoot eruit gooit, en Arizona heeft zin om opnieuw te gaan daten met een nieuw hulpje.
Terwijl de geruchtenmachine in het ziekenhuis op volle toeren draait, wordt Grey Sloan Memorial overspoeld door brandweerlieden die gewond zijn geraakt bij een bosbrand. Maggie heeft moeite professioneel om te blijven gaan met Andrew. Joe twijfelt aan Alex' prioriteiten.
Meredith wordt op gruwelijke wijze aangevallen door een patiënt en Penny vindt haar. De artsen van Grey Sloan Memorial proberen haar toestand te stabiliseren en blijven bij haar in deze akelige tijd.
Terwijl het ziekenhuis zich bezighoudt met Merediths verwondingen, verrichten Callie en Maggie een riskante, experimentele operatie op een 15 jaar oude patiënt van Alex, die het daar niet mee eens is. Owen en Nathan liggen met elkaar overhoop, en de relatie van Maggie en Andrew verdiept zich.
De ontwikkeling van de relatie van April en Jackson is te zien in een serie flashbacks vanaf het moment dat ze elkaar ontmoetten. Tegelijkertijd volgen we de jarenlange progressie van een patiënt van Jackson.
Meredith' eerste operatiepatiënt uit haar tijd als coassistent komt weer binnen in het Sloan Memorial-ziekenhuis met een nieuw aneurysma, en Amelia krijgt haar als patiënt. Intussen vermoedt Maggie dat Richard weet van haar relatie met Andrew.
De artsen van Grey Sloan reizen naar een militair ziekenhuis om een riskante operatie uit te voeren bij een veteraan met een vergevorderde tumor. Intussen is Andrew het zat om Maggie's slechtst bewaarde geheim te zijn. Ben neemt een impulsieve beslissing om te opereren, en een team cheerleaders maakt een puinhoop op de Eerste Hulp.
Richard brengt iedereen van z'n stuk als hij de koppels van arts-assistenten en artsen omwisselt, en Arizona neemt een groot risico bij een vrouw die zwanger is van een vierling. Intussen staat April voor een moeilijke beslissing.
Jackson ontdekt dat April zwanger is, terwijl Alex en het team van artsen bezig zijn met een urenlange, ingewikkelde orgaantransplantatie. Meredith overweegt weer te gaan daten, en Andrew weigert een speciale behandeling nadat hij en Maggie hun relatie bekend hebben gemaakt.
Meredith gaat wat verder met Will maar krijgt daar spijt van. Maggie voelt zich niet verbonden met Andrew. Amelia herziet haar relatie met Owen, en Catherine komt naar de stad en zorgt voor onrust bij April en Jackson.
Meredith rijdt met de ambulance mee met Owen en Nathan om een transplantatiehart op te halen. Musicus en & MS-patiënt Kyle Diaz wordt opgenomen in Grey Sloan Memorial omdat z'n hand trilt. Catherine blijft zich tegen Richards wens in bemoeien met Jackson en April.
Als een vermist kind het ziekenhuis stillegt, voert Ben een operatie uit op een moeder zonder de juiste instrumenten. Miranda krijgt als hoofd te maken met de gevolgen daarvan en de juistheid van Bens acties.
Miranda lost de gevolgen van Bens roekeloze beslissingen op en stel0t een adviescomité in voor disciplinaire actie. April en Jackson proberen hun problemen opzij te zeten voor hun baby, en Arizona neemt een besluit dat haar relatie met Callie voor altijd kan beïnvloeden.
Artsen proberen een jongen te redden die per ongeluk is neergeschoten. Arizona is boos als Callie een belangrijk besluit wil nemen over Sofia's toekomst zonder haar te raadplegen.
Grey's Anatomy seizoen 12

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.