background
Masters of Sex seizoen 3

Masters of Sex seizoen 3

Inbegrepen bij Movies & Series

12 afleveringen | Drama, | 2015 | 56 min |    | Beschikbaar t/m 11-01-2019

Amerikaanse dramaserie over William Masters en Virginia Johnson, pioniers op het gebied van de seksuologie. William en Virginia staan voor de eerste keer de pers te woord over hun onderzoek. En ze denken met weemoed terug aan hun vakantie.
Amerikaanse dramaserie. De persconferentie zorgt voor veel commotie. Ondertussen komt ook de datum waarop het boek verschijnt dichterbij. Masters besluit een bekende patiënt te helpen en wordt hierin bijgestaan door een nieuwe dokter.
Amerikaanse dramaserie. Het boek van Masters en Johnson is verschenen. De recensies zijn goed, maar het publiek is wat onwennig over de inhoud. Het feit dat haar moeder in de schijnwerpers staat, heeft een invloed op Tessa.
Amerikaanse dramaserie. Masters gaat om raad vragen. Hij wil Johnson er graag van overtuigen om terug deel te nemen aan zijn studie. Een bekende komt langs in de kliniek. Ondertussen is Virginia afgeleid door het nieuws van Henry.
Amerikaanse dramaserie. Virginia's ouders komen langs. Libby en Masters ontdekken dat Johnny gepest wordt en proberen hier iets aan te doen. Ondertussen probeert Masters zijn pijnlijke vertrek op de universiteit achter zich te laten.
Amerikaanse dramaserie. Nu ze steeds beroemder worden, krijgen Masters en Johnson een bekend koppel over de vloer dat hun seksleven wil verbeteren. Ondertussen leert Tessa hoe Virginia's kindertijd eruitgezien moet hebben.
Amerikaanse dramaserie. Masters en Johnson worden geïnterviewd door Newsweek wanneer ze er een exotische patiënt bijkrijgen. Ondertussen probeert Dan Logan Virginia te begrijpen. En Libby en Paul moeten de waarheid onder ogen zien.
Amerikaanse dramaserie. Terwijl Johnson naar Las Vegas vliegt met Dan Logan, maakt Masters van haar afwezigheid gebruik om zijn draagmoederprogramma van start te laten gaan. Barton denkt eraan om op zichzelf te beginnen.
Amerikaanse dramaserie. Libby probeert haar gevoelens te verbergen door Paul te koppelen aan een vriendin. Ondertussen gaat Masters verder met zijn nieuwe programma, onder het toeziend oog van Johnson. Lester geeft zich als vrijwilliger op.
Amerikaanse dramaserie. Johnson heeft het moeilijk met Masters' programma wanneer zowel Nora als Lester het protocol verbroken hebben. Ondertussen komt Libby's verjaardag dichterbij en zoeken de mannen in haar leven toenadering.
Amerikaanse dramaserie over William Masters en Virginia Johnson. Masters, Johnson, Logan en zijn vrouw gaat samen in New York iets eten. Ondertussen wordt Libby thuis van iets beschuldigd dat de hele familie in gevaar brengt.
Amerikaanse dramaserie over William Masters en Virginia Johnson. Na het etentje in New York keren Masters en Johnson terug, maar ontdekken dan dat hun levenswerk in gevaar is. Ze worden onder de loep genomen door de pers en hun uitgever.
Masters of Sex seizoen 3

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.