background
Vice Principals seizoen 1

Vice Principals seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series XL

9 afleveringen | Komedie | 2016 | 30 min |    | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Eerste aflevering van de reeks. Wanneer de directeur van een middelbare school met pensioen gaat, sloven zijn twee onderdirecteurs zich uit om de openstaande post te bemachtigen.
Gamby en Russell infiltreren Belinda's privacy om haar in diskrediet te brengen. De onderdirecteurs krijgen het intussen ferm op de heupen van een schoolinspecteur.
Gamby probeert indruk te maken op Amanda tijdens het schoolreisje dat georganiseerd wordt door de leraar geschiedenis Mr. Hayden, de ultieme brave borst.
Gamby en Russell zien een feestelijke footballwedstrijd, waarvoor veel oud-studenten uitgenodigd zijn, als een uitgelezen kans om Dr. Brown een toontje lager te laten zingen.
Dr. Brown eist dat Gamby de zaken op disciplinair vlak wat kalmer aanpakt. Russell probeert zich niet te ergeren aan het storende gedrag van zijn buurman.
Amanda sluit een deal met Gamby, terwijl Dr. Brown een ervaren leerkracht aanpakt in verband met een paar zoekgeraakte boeken.
Tijdens de lerarendag haalt Gamby de banden met Amanda nauwer aan. Russells geduld wordt op de proef gesteld. Dr. Brown moet ingrijpen wanneer haar ex-man Dascious plots onverwacht opdaagt.
Gamby en Russell proberen wat ze in gang hebben gezet ook af te maken; Gamby confronteert Amanda over haar relatie met Hayden.
Seizoensfinale. Gamby en Russell zetten alles op alles om de benoeming van Dr. Brown te dwarsbomen.
Vice Principals seizoen 1

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.