background
Night Of, The seizoen 1

Night Of, The seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series XL

8 afleveringen | Misdaad | 2016 | 90 min |    | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Steven Zaillian en Richard Price, bedenkers van The Night Of, belichten in deze achtdelige dramareeks alle mogelijke aspecten van een fictieve moordzaak in New York City. Het verhaal volgt student Naz Khan, een aandoenlijke nerd die door een basketbalspeler aan wie hij bijles geeft, wordt uitgenodigd naar een feestje in de New Yorkse Lower East Side. Als blijkt dat niemand hem komt oppikken, besluit Naz zonder te vragen de taxi van zijn vader te nemen en vanuit zijn huis in Jackson Heights, Queens naar Manhattan te rijden. Zijn impulsieve beslissing om onderweg een mooie jonge vrouw op te pikken, gooit niet alleen roet in zijn plannen maar luidt ook de noodlottige avond van de titel in. Naz wordt later immers beschuldigd van een misdaad die hij beweert niet begaan te hebben, en hij ervaart de chaos en manipulatie van het juridische systeem van binnenuit. Zijn benarde situatie wordt nog verder bemoeilijkt door zijn uiterlijk en status als de zoon van Pakistaanse immigranten.
Stone waarschuwt Naz dat hij zich gedeisd moet houden. Box ontmoet de stiefvader van het slachtoffer en, later, officier van justitie Helen Weiss.
Terwijl Naz zo goed en zo kwaad als dat gaat probeert te overleven in de gevangenis van Rikers, overwegen zijn ouders een verleidelijk tegenbod voor de verdediging van hun zoon.
Naz overweegt de voor- en nadelen van schuldig pleiten voor doodslag. Stone doet intussen een boekje open over Andrea's verleden.
Box probeert het reilen en zeilen van Naz tijdens "de nacht van" te reconstrueren.
Terwijl officier van Justitie Helen Weiss zich voorbereidt op het proces, groeit er een stevige band tussen Naz en Freddy.
Tijdens het proces van de staat versus Nasir Kan komt de verdediging aan het woord.
Finale. Het proces van Naz bereikt zijn hoogtepunt wanneer een controverse omtrent de verdediging Stone in de schijnwerpers plaatst.
Night Of, The seizoen 1

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.