background
Are You the One? seizoen 3

Are You the One? seizoen 3

Inbegrepen bij Movies & Series

10 afleveringen | Drama, | 2015 | 41 min | | Beschikbaar t/m 30-06-2018 | € 0

Acteurs

20 vrijgezellen komen aan op Hawaï in de hoop hun perfecte match te vinden. Maar deze keer is een mislukking duurder dan ooit tevoren. Lust op het eerste gezicht zet harten op het spel nu stelletjes en liefdesdriehoeken zich snel vormen.
Kiki valt voor Devin ondanks z'n domme gedrag. Stelletjes vallen voor elkaar, maar een verrassende sessie in het Waarheidshok en de Match-Up die erop volgt, laat iedereen geschokt achter.
Mogelijke nieuwe liefdes worden genegeerd als bevestigde niet-matches toch blijven flirten. Hannah vat het persoonlijk op als Kiki achter Chuck aan gaat. De groep wordt aangesproken op hun vasthoudendheid.
Onsuccesvolle matches blijven elkaar opzoeken en verminderen de kans op een perfecte score. Het huis probeert stoom af te blazen, maar een mislukking in het Waarheidshok en met de Match-Up bewijzen dat sommige mensen de druk niet aankunnen.
Huisgenoten flippen wanneer de persoon met wie ze een klik hadden een ander zoent. Chuck krijgt op z'n kop als iedereen hem ziet flikflooien met een niet-match. Chelsey wil per se bewijzen dat Connor haar match is.
Een wild luau-feest onthult wie er een lei wil en wie belazerd wordt. Devin draait door van jaloezie. De frustratie loopt op als de jongens strategie gebruiken bij de match-up.
Devin houdt Kiki voor de gek om haar weer in bed te krijgen. Jaloezie maakt enkelen gek. De groep gaat flirten om een nieuwe klik te ontdekken, maar sommigen zijn daar beter in dan anderen.
De meiden schrikken als wat exen langskomen om over ze te roddelen. Kiki klapt uit de school over haar seksleven met Devin. De meiden zijn boos op de jongens als ze egoïstische keuzes maken tijdens de Match-Up.
Amanda flipt weer eens, maar dit keer zijn de gevolgen ernstiger dan de huisgenoten ooit hadden verwacht. De huisgenoten willen strategisch verliezen om het goede stel in het Waarheidshok te krijgen.
Stelletjes moeten kiezen tussen liefde en winnen. Het huis gooit een muntje op om over hun lot te beslissen. Kunnen ze van 25 cent 750.000 dollar maken?

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.