background
Doctor Who seizoen 9

Doctor Who seizoen 9

Inbegrepen bij Movies & Series

28 afleveringen | SciFi, Tijdreizen | 2015 | 46 min |    | Beschikbaar t/m 01-10-2018 | € 0

Acteurs

Als de luchten van de Aarde door een mysterieuze buitenaardse kracht zijn bevroren, heeft Clara behoefte aan haar vriend. Maar waar is de Doctor en waarvoor verbergt hij zich?
De Doctor zit helemaal alleen gevangen op de planeet Skaro, in het centrum van het Dalek Empire - geen audio, geen TARDIS en niemand om hem te helpen.
Als een onderwaterbasis wordt aangevallen, moeten de Doctor en Clara de angstige bemanning redden en een onmogelijke bedreiging teniet doen.
Op een afgelegen militaire voorpost stelt een angstaanjagende buitenaardse krijgsheer, de Fisher King, een excentriek plan in werking dat alleen in zijn eigen belang is.
De Doctor en Clara, die door Vikings zijn gevangengenomen, moeten meehelpen hun dorp te beschermen tegen ruimtesoldaten uit de toekomst, de Mire.
Engeland 1651. de vreselijke struikrover 'de Knightmare' en zijn assistent sluipen door de donkere straten van Londen. Maar dan staan ze onverwacht oog in oog met de Doctor.
De Zygons, een ras dat elke vorm kan aannemen, leven in het geheim bij ons op aarde - tot nu! Wanneer Osgood gekidnapped wordt door een bende van Zygons moeten de Doctor, Clara en UNIT zich verspreiden over de wereld in een poging om haar vrij te krijgen. Zullen ze haart op tijd bereiken, een en invasie stoppen voor het te laat is?
De Zygons zitten overall in de UK, er is geen manier om te weten wie je kan vertrouwen. Nu UNIT uitgeschakeld is staat alleen de Doctor hun nog in de weg. Maar, hoe stop je een oorlog? En wat kan de Doctor nog doen om zijn vrienden te redden?
Dit enge verhaal is opgemaakt uit de gevonden camerabeelden uit het wrak van Le Verrier Space Station.
De Doctor, Clara en hun oude vriend Rigsy komen terecht in een magische buitenaardse wereld, verborgen in een straat in het hartje van Londen. Verborgen in deze wereld bevinden zich een aantal van de meest gevreesde schepsels van het universum… en Ashildr! Met een doodstraf boven hun hoofd komen niet alle indringers levend weg.
Vast in een wereld zoals niemand er ooit een zag moet de Doctor de grootste uitdaging uit zijn velen levens trotsteren. Één laatste test die hij in zijn eentje moet overwinnen. Achtervolgd door het wezen bekend als de Veil moet hij het onmogelijke klaarspelen. Als hij het haalt, wacht Gallifrey op hem…
Hoe ver zal de Doctor gaan als je hem alles afneemt, hem verraad en zijn beide harten breekt? Wanneer hij naar Gallifrey terugkeert komt hij tegenover de Time Lords te staan in een gevecht dat hem naar het einde der tijd zal brengen. Wie is de Hybrid? En wat biecht de Docter op?
Het is Kerst op een afgelegen kolonie als de Doctor verstopt zich voor kerstliedjes en nep-geweien. Wanneer een neergestort ruimteschip de Doctor om hulp vraagt wordt hij gerekruteerd voor de River Song's squad en komt terecht in een hectische achtervolging door de ruimte. King Hydroflax is woest en zijn gigantisch Robot bodyguard is op hol geslagen. Zal Nardole het overleven? En zal River Song erachter komen wie de Doctor is? Alles zal onthult worden op een starliner vol met slechteriken op weg naar een plek die de Doctor al heel lang vermijdt.
De Doctor werkt samen met een gemaskerde superheld voor een avontuur in New York. Met hersen-wisselende aliens die aan willen vallen. De Doctor en Nardole leggen contact met een onderzoekende reporter en een mysterieus figuur bekend als de Ghost. Kan de Doctor Manhattan redden?
Doctor Who seizoen 9

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.