background
Chaussée d'Amour seizoen 1

Chaussée d'Amour seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

10 afleveringen | Drama, | 2016 | 49 min |       | Beschikbaar t/m 31-10-2018

Sylvia is een deftige burgervrouw wiens huwelijk in elkaar stort wanneer haar echtgenoot wordt opgepakt voor zedenfeiten. Zonder financiële middelen verhuist ze met haar kinderen naar het bordeel dat ze van haar overleden vader heeft geërfd.
Nadat er menselijke resten worden gevonden op de Chaussée start Inspecteur Ludo Beets een onderzoek. Hij heeft namelijk enkele vermoedens. Sylvia maakt ondertussen kennis met apotheker Jérôme en Sep begaat een zware fout.
Sylvia start met haar nieuwe baan, Sep en Eva zoeken stiekem hun oma op en Willy ontvangt bezoek van Ludo in het ziekenhuis. De fout van Sep brengt intussen heel wat kosten met zich mee en de meisjes van de Cats vragen Sylvia om het bordeel uit te baten.
Sylvia heeft beslist om de Cats uit te baten. Ze start met de renovatie, gaat op zoek naar nieuwe meisjes en plant een groot openingsfeest. De Cats-dames botsen op enkele obstakels: Bijou wordt in de val gelokt en Sandy heeft een probleem met een klant.
Ludo en Sam ontdekken nieuwe aanwijzingen over wie er twintig jaar geleden betrokken was bij de moord op Allaire. Sylvia en Jérôme kunnen het steeds beter met elkaar vinden en plannen een etentje. Willy doet ondertussen zaken met een Albanese pooier.
Colette wordt ondervraagd door Ludo en Sam. Wanneer ze terugkeert naar de Cats merkt ze dat Bijou aan haar klanten zit. Sylvia is niet blij wanneer Bijou met Alek optrekt. Eva worstelt met liefdesverdriet en de moord wordt steeds duidelijker voor Ludo.
Wie of wat is het paard waarover Valentina twintig jaar geleden aan de politie vertelde? Die vraag houdt Ludo bezig. Hij is dan ook vastberaden om het antwoord te ontdekken. Sandy zit met een klein ongemak en Joëlle belandt in een zeer benarde situatie.
Sylvia verbiedt Willy om de Cats te betreden en Colette wordt opgepakt in verband met de moord op Allaire. Joëlle geneest langzaamaan van haar verwondingen, terwijl Bijou en Sandy wraak plannen op haar aanvallers.
Het huwelijk van Sylvia en Daniël is niet meer te redden. Daniël zoekt daarom troost in de armen van Sandy. Het komt tot een aanvaring tussen Sylvia en Colette wanneer die laatste een onthulling doet. Willy maakt uiteindelijk een drastische beslissing.
De dood van Willy trekt als een schokgolf doorheen de Chaussée. Terwijl iedereen rouwt, is Ludo ervan overtuigd dat hij nog niet de volledige waarheid kent over de moord. Wie is de dader? Wat is er toen echt gebeurd? En hoe moet het verder met de Cats?
Chaussée d'Amour seizoen 1
Anderen keken ook:

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.