background
Benched seizoen 1

Benched seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

12 afleveringen | Komedie | 2014 | 20 min |   | Beschikbaar t/m 18-09-2018

De gevierde advocate Nina Whitley heeft alles opgegeven om de top te bereiken. Maar als ze wordt gepasseerd voor een felbegeerde promotie en ontdekt dat haar verloofde Trent nu verloofd is met een andere vrouw stort Nina volledig in. Ze worden gemeden in haar vak en kan alleen een aan de slag als pro-Deoadvocaat.
Nina hoort dat rijke bedrijfsjuristen het OM op een gala in de watten willen leggen. Nina wil dolgraag weer door haar oud-collega's geaccepteerd worden en houdt een toespraak om indruk op ze te maken. Het blijkt geen doorslaan succes. De rest van de groep voelt zich niet op z'n gemak tijdens het chique feest.
Phil laat Nina geloven dat aanklagers zich vrijwillig laten opsluiten in de gevangenis zodat ze hun cliënten beter kunnen begrijpen. Ze hoort hoe ver ze moet gaan om erbij te kunnen horen. Phil en saaie Larry gaan een avondje stappen met Carlos zodat hij even z'n problemen vergeet.
Na haar eerste rechtszaak met een jury beseft Nina dat het geen kwaad kan om een stoomcurus 'juryleden beïnvloeden' te gaan volgen. Intussen kruisen Phil en Trent de degens in het bijzijn van een chagrijnige rechter.
Nina vreest dat ze wordt bespeeld door de machtige en aantrekkelijke aanklager die op haar zaak is gezet. Als een knappe stenografe Phils avances afwijst vanwege z'n onvolwassenheid, besluit hij om haar ongelijk te bewijzen door serieuzer te zijn op het werk.
Als Nina weigert om zaken af te staan aan haar ex-verloofde Trent en daarmee het rechtssysteem laat vastlopen, moet ze accepteren dat het sluiten van compromissen in dit wereldje niet hetzelfde is als verliezen, maar een onontkoombaar feit is. Intussen stopt Carlos met roken en de groep maakt zich zorgen of hij zich wel kan ontspannen zonder die slechte gewoonte.
Nina heeft het gevoel dat haar collega's haar niet begrijpen en ze sluit vriendschap met Edie, de pittige forensisch analist. Maar Nina's nieuwe vriendin gaat iets te ver met het begrip trouw. Carlos moet een paar dagen bij Phil logeren en krijgt een zorgwekkend inkijkje in diens leven.
Nina krijgt een voormalige cliënt van Phil toegewezen. Ze wedt dat zij de man wel vrij kan pleiten, iets wat Phil nooit gelukt is. Na Micah's kritiek op hun optreden in de rechtszaal besluiten Phil en Carlos haar een lesje te leren en geven haar een koekje van eigen deeg.
Als Nina ontdekt dat Trent en het OM van plan zijn om daklozen te arresteren, komt ze voor een duivels dilemma te staan: moet ze kiezen voor het recht, Trent of haar eigen reputatie? Cheryl begeeft zich op glad ijs met de nieuwe baas en vraagt Nina om hulp.
Nina loopt een oude vriendin, Francine, tegen het lijf, die vraagt of ze haar aan Phil wil koppelen. Als het een succes blijkt te zijn, wil Francine haar bedanken met een dubbele date, die rampzalig verloopt. Een vrouwelijke rechter is gecharmeerd van Carlos, maar hij vindt dat ze met al die aandacht een grens overschrijdt.
Als Phil hoort dat hij genomineerd is voor de titel Aanklager van het Jaar, wil Nina hem helpen om die binnen te slepen, hoewel ze het maar een suffe onderscheiding vindt. Intussen laat Trent z'n 10-jarige broertje Walter een weekje meelopen in de rechtszaal.
Na haar geheime ontmoeting met Trent beseft Nina dat ze knopen moet doorhakken, zeker als Phil zich van z'n beste kant laat zien. Intussen moet Phil z'n eigen relaties onder de loep nemen als Morris hem aanspreekt op z'n nonchalance.
Benched seizoen 1

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.