background
Veep seizoen 5

Veep seizoen 5

Inbegrepen bij Movies & Series XL

10 afleveringen | Komedie | 2016 | 28 min |    | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Seizoenspremière. Het is de nacht na de verkiezingen en Selina ontdekt een mogelijk pad naar de overwinning. Ondertussen Amy moet uitzoeken of ze al dan niet 'terug' is. Catherine steekt van wal met een nieuw project: een documentaire die een kijkje achter de schermen wil bieden. Mike kondigt aan dat hij en Wendy een Chinese baby willen adopteren. Dan overweegt een nieuwe carrièrezet.
Amy, Dan, Jonah en Richard ondernemen verwoede pogingen om de presidente het presidentschap te bezorgen. Intussen laat Selina in D.C. vaste waarde en alom gerespecteerde figuur Bob Bradley, alias 'The Eagle', opdraven. Nadat ze Tom James van zijn zitje op de pas opgerichte Banking Task Force heeft geduwd, leert ze de schatrijke bankier Charlie Baird kennen. Mike probeert ondertussen gezond te worden voor zijn baby komt. Kent verricht onderzoek naar Sues ware leeftijd. En er gebeurt iets speciaals tussen Amy en Dan.
Selina verstuurt een tweet en Mike mag de nasleep ervan oplossen. Amy voelt zich aan de kant geschoven door Bob en begint zich zorgen te maken om zijn gedrag. Tijdens een museumgala ontdekt Gary dat hij in het middelpunt van de belangstelling staat.
Selina haast zich naar het ziekenhuis en doet terzelfder tijd een gooi naar het presidentschap. Amy en Dan ontdekken dat het O'Brien-kamp een nepbetoging heeft geënsceneerd, en ze dragen Jonah en Richard op om hun eigen pro-POTUS-demonstratie te organiseren. Mike en Wendy ontmoeten een potentiële vervanger.
Selina viert Thanksgiving op haar eigen, onnavolgbare manier. Ondertussen moeten Ben en Kent een crisis op Thanksgiving Day afwenden door Tom James en VP Doyle in te zetten, zodat ze bij afwezigheid van Selina verklaringen kunnen afleggen. Ben stuurt Dan op pad om te werken voor Tom James.
De VS staat aan de rand van een grote financiële ramp en Selina moet een belangrijke beslissing nemen. Jonah belandt opnieuw in New Hampshire. Intussen licht Amy de staf door en probeert Catherine Selina onder vier ogen te spreken om haar wat cruciaal nieuws door te spelen.
Tijdens het kerstfeestje in het Witte Huis zet Selina het op een onderhandelen om stemmen te werven en zo de verkiezingsknoop te kunnen doorhakken. De staf is ondertussen vooral druk met de jaarlijkse "50 Lekkerste Stafmedewerkers in D.C."-lijst. Mike overweegt een baan buiten de politiek. En Dan helpt Jonah met de voorbereidingen van het debat in New Hampshire.
Selina neemt Catherine mee naar een vroege kerstviering voor de familieleden in Camp David, waar haar team ook van plan is om geheime onderhandelingen te voeren. Na het rampzalige debat in New Hampshire, sloven Amy en Dan zich uit om Jonah wat menselijker te doen lijken.
Catherine en Marjorie maken ruzie. Mike treft voorbereidingen voor zijn baby's.Selina wordt geïnterviewd.
Seizoensfinale. Selena en haar medewerkers maken zich op voor de dag van de inauguratie. Mike vertoont uitputtingsverschijnselen. Catherine krijgt een make-over.
Veep seizoen 5

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.