background
Silicon Valley seizoen 3

Silicon Valley seizoen 3

Inbegrepen bij Movies & Series XL

10 afleveringen | Komedie | 2016 | 28 min |    | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Seizoenspremière. Nadat hij oneerbiedig van zijn voetstuk werd gehaald als CEO, wacht de woedende Richard een moeilijke beslissing: moet hij een nieuwe functie als CTO aanvaarden of de deuren van Pied Piper voorgoed achter zich dichtslaan? Erlich, van zijn kant, ziet Lauries nieuwe keuze van CEO, Jack Barker, wel zitten, terwijl Dinesh en Gilfoyle tijdens Richards afwezigheid hun opties afwegen. Bij Hooli probeert Gavin intussen zijn blazoen weer op te poetsen door toe te geven dat hij fout zat. Big Head krijgt lucht van enkele grote veranderingen die op til zijn.
Hoewel Dinesh en Gilfoyle onder de indruk zijn van Pied Pipers nieuwe en verbeterde kantoren en extraatjes, maakt Richard zich zorgen dat zijn visie aangetast is, vooral na de update die hij krijgt van Jacks kersverse verkoopteam. Jared probeert enkele huurders uit zijn condo buiten te borstelen, terwijl een gefrustreerde Erlich zich in allerlei bochten wringt om Jian-Yang te dumpen. Bij Hooli suggereert Gavin een controversiële zet.
Geconfronteerd met het sombere toekomstplaatje van Pied Pipers nieuwe zakelijke beleid, probeert Richard zijn hulplijn Laurie in te schakelen. Gilfoyle stelt zichzelf ter beschikking van potentIële recruiters. Dinesh' recentste, opzichtige aankoop levert hem ongewenste aandacht op. Wanneer de jongens toevallig informatie over de concurrentie in hun bezit krijgen, besluiten ze heimelijk een masterplan uit te werken om Jack tot actie te dwingen.
De jongens schakelen noodgedwongen een versnelling lager om tegen hun zin een vervelende klus te klaren, maar het product dat ze afleveren blijkt veel succesvoller dan ze ooit bedoeld hadden. Erlich ontdekt dat zijn concurrent bij Hacker Hostel een oude kennis is. Monica blijft tijdens een directievergadering bij haar standpunt. Gavin, die er nog steeds van overtuigd is dat Pied Piper een bedreiging vormt, stort zich met volle overgave op Nucleus.
Richard maakt zich druk om Lauries volgende zet en besluit het heft in eigen handen te nemen. Helaas wint zijn ego het tijdens een interview van zijn verstand. Dinesh, Gilfoyle en Jared besluiten zelf schoon schip te maken om kosten te besparen maar spelen onbedoeld een levensbelangrijk stukje hardware kwijt. Laurie nodigt Monica uit voor een drankje, maar ontdekt al snel haar ware bedoelingen. Erlich krijgt onverwacht tegenwind wanneer hij Big Head zijn plannen voor hun toekomst uit de doeken probeert te doen.
Richard is in zijn element nu hij een internationaal gezelschap van ingenieurs mag aanvoeren, maar zijn ontluikende relatie wordt bedreigd door zijn coderingsneuroses. Dinesh toont belangstelling voor een buitenlandse collega, maar hij is niet zo happig op een echte ontmoeting. Het lanceringsfeestje van Big Head en Erlich loopt, op zijn zachtst gezegd, niet van een leien dakje en Jared waagt zich opnieuw op de datingscene.
Wanneer de jongens besluiten om de beta-versie van Pied Piper vrij te geven, krijgen ze een respons die ze niet verwacht hadden. Omdat iedereen maar een beperkt aantal beta-uitnodigingen krijgt, maakt Dinesh zich zorgen om zijn gebrek aan vrienden, terwijl Gilfoyle hem op een leugen probeert te betrappen. Monica weet niet goed hoe ze haar kritiek moet uiten. Erlich zit in de financiële ellende en moet een grote beslissing in overweging nemen. Gavin daagt het Nucleus-team uit om het onmogelijke te presteren.
Erlich vindt het moeilijk om de plooien glad te strijken met Richard, die noodgedwongen moet kiezen tussen hun vriendschap en de toekomst van het bedrijf. Jareds nieuwe Pied Piperkleding slaat in als een bom, maar zaait tweedracht tussen Dinesh en Gilfoyle. Terwijl Gavin voor een keerpunt in zijn leven komt te staan, vieren de jongens een zeldzame overwinning.
Nadat hij enkele verrassende statistieken onder ogen kreeg, probeert Richard de kloof tussen Pied Piper en zijn gebruikers te overbruggen. Dat noopt Jared tot drastische maatregelen om te verhinderen dat alles ineenstort. Gavin verneemt enkele geheimen over de concurrentie en besluit een nieuw gezicht te introduceren om zodoende zijn blazoen weer op te poetsen.
Seizoensfinale. Nu de toekomst van Pied Piper aan een zijden draadje hangt, blijft Richard door Erlichs publicitaire stunt met een moreel dilemma zitten. Net nu de videochatapp van Dinesh op kruissnelheid begint te komen. Terwijl Laurie zich klaarmaakt om het schip te verlaten, dreigt Gavins comeback bij Hooli genekt te worden door zijn onweerstaanbare hang naar grandeur.
Silicon Valley seizoen 3

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.