background
Game of Thrones seizoen 6

Game of Thrones seizoen 6

Inbegrepen bij Movies & Series XL

10 afleveringen | Drama, Fantasy | 2016 | 60 min |    | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Seizoenspremière. Terwijl Edd en Davos zichzelf verschansen, verdedigt Ser Alliser Thorne in de Zwartburcht zijn verraad. Sansa en Theon proberen de bittere kou te trotseren en de jachthonden voor te blijven.
Bran krijgt lering van de Raaf met de Drie Ogen. In King's Landing werpt Jaime zich als Tommens raadgever. Tyrion eist goed nieuws, maar moet er finaal zelf voor zorgen. In de Zwartburcht schaart de Nachtwacht zich achter Ser Alliser Thorne. Ramsay Bolton stelt een plan voor, en Balon Greyjoy neemt andere voorstellen in overweging.
Daenerys ontmoet haar toekomst. Bran ontmoet het verleden. Tommen gaat de confrontatie met de Hoge Mus aan. Arya traint om Niemand te worden. Varys vindt een antwoord. Ramsay ontvangt een geschenk.
Tyrion sluit een deal. Jorah en Daario ondernemen een moeilijke missie. Jaime en Cersei proberen hun situatie te verbeteren.
Tyrion gaat op zoek naar een vreemde bondgenoot. Bran komt heel wat te weten. Brienne vertrekt op een missie. Arya krijgt de kans zichzelf te bewijzen.
Een oude vijand laat weer van zich horen. Gilly maakt kennis met Sams familie. Arya staat voor een moeilijke keuze. Jaime gaat de confrontatie aan met de Hoge Mus.
De Hoge Mus neemt een ander doelwit op de korrel. Jaime gaat de confrontatie aan met een held. Arya beraamt een plan. Het Noorden wordt wakker geschud.
Terwijl Jaime zijn opties tegen elkaar afweegt, beantwoordt Cersei een verzoek. Tyrions plannen werpen vruchten af. Arya staat voor een nieuwe uitdaging.
In de omgeving van Winterfell komt het tot een militaire confrontatie tussen Jon en Sansa en Ramsay Bolton. Daenerys geeft haar vijanden lik op stuk.
Seizoensfinale. Cersei en Lancel Tyrell moeten een godsgericht ondergaan. Daenerys maakt zich klaar om koers te zetten naar Westeros. Davos confronteert Melisandre. Sam en Gilly komen aan in Oldtown. Bran ontdekt een lang bewaard geheim.
Game of Thrones seizoen 6

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.