Banshee seizoen 4
Banshee seizoen 4

Banshee seizoen 4

Inbegrepen bij Movies & Series XL

8 afleveringen | Misdaad | 2016 | 60 min |    | Beschikbaar t/m 31-12-2021 | € 0


Twee jaar na de gebeurtenissen van vorig jaar. Lucas, die nog steeds worstelt met het feit dat hij Job na diens ontvoering uit Camp Genoa niet heeft kunnen terugvinden, keert naar Banshee terug. Maar het stadje blijkt fel veranderd tijdens zijn afwezigheid. Er is een nieuwe sheriff, een nieuwe burgemeester en een nieuwe seriemoordenaar op het oorlogspad. Carrie, die nog steeds met schuldgevoelens kampt na de dood van haar man Gordon, moet op laste van de rechter therapie volgen. Op zoek naar verstrooiing hervalt ze in haar vertrouwde, gewelddadige patronen. Hoewel ook Bunker niet ongeschonden uit de strijd is gekomen, laat de eenzame deputy het kopje niet hangen. Zijn broer Calvin, de skinhead, reageert zijn frustraties op het werk af op een lid van de Redbonestam die een territoriale drugsafspraak met Proctor met de voeten heeft getreden.
Banshee seizoen 4

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Banshee seizoen 4
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Voor maar € 11,95 per maand. Nu de eerste maand gratis!

Ben je klant van Ziggo én Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.