background
Daar is Dobus seizoen 1

Daar is Dobus seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

6 afleveringen | Kids | 2013 | 25 min | | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Aflevering 001 - 004 Dobus volgt een rondleiding in de brandweerkazerne. Door een misverstand denken de andere brandweermannen dat hij een echte brandweerman is! De perfecte gelegenheid om ook een handje te helpen...
Aflevering 005 - 008 Op Dobus kan je rekenen! Hij helpt een vriend met schilderen. In begin loopt alles gemeerd, totdat per ongeluk de bril van zijn vriend in de verf belandt...
Aflevering 009 - 012 De directrice heeft haar enkel verzwikt en moet dringend naar de dokter. Gelukkig is Dobus in de beurt om in te springen. Hij vervangt de directrice tot ze terug is. Zou Dobus een strenge directeur zijn, denk je?
Aflevering 013 - 016 Tijdens een brandoefening worden de brandweermannen weggeroepen voor een noodgeval. Daar is Dobus alweer! Hij maakt de brandoefening toch nog af en dat vinden de kinderen heel erg leuk!
Aflevering 017 - 021 Aiaiai, één van de rekkenvullers heeft zijn rug bezeerd door een foute beweging! Een geluk bij een ongeluk... daar is Dobus! Hij staat zoals altijd paraat om de mensen uit de nood te helpen.
Aflevering 022 - 026 Omdat Dobus even niet uitkeek, is de taart van de bakker gevallen. Dobus voelt zich schuldig en wil het goedmaken. Hij besluit om een nieuwe taart voor hem te bakken.

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.