background
Girls seizoen 5

Girls seizoen 5

Inbegrepen bij Movies & Series XL

10 afleveringen | Komedie | 2016 | 28 min |     | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Seizoenspremière. Marnie micromanaget haar huwelijksfeest met Desi en probeert de schijn van de luchtige bruid hoog te houden. Ze geeft Shoshanna de opdracht om Fran, Hannahs afspraakje, buiten te zetten, zodat de meiden zich ongestoord kunnen klaarmaken. Tijdens zijn verbanning naar het jongenshol beleeft Fran een genant momentje met Adam. De teneergeslagen Ray vermant zich en probeert de zenuwachtige Desi van zijn huwelijksangsten af te helpen.
Een grillige kamergenoot speelt Fran parten in NYC en hij neemt zijn intrek bij Hannah. Later krijgt Hannah een dringend telefoontje van haar vader, die worstelt met een nieuwe vorm van daten. Na een woordenwisseling op een AA-bijeenkomst, brengen Adam en Jessa de rest van de dag samen door. Ray is ziedend over het nieuwe café aan de overkant, dat volgens hem nefast is voor zijn zaak. Elijah wil Hannah helpen met haar vader, maar wordt onderweg versierd door een populair nieuwsanker.
Haar nieuwe baan in Japan bevalt Shoshanna wonderwel en ze slaat zelfs aan het flirten met haar baas. Anderzijds maakt ze haar werkmaatjes wel duidelijk dat ze in Amerika een "soortement" vriend heeft. Hannah doet een schokkende ontdekking op Frans telefoon en weet niet goed hoe ze moet reageren. Nadat ze Adam aan het werk heeft gezien in een politieserie op tv, vertrouwt Jessa hem haar bevindingen over zijn personage toe.
Hannah en Fran zijn het oneens over elkaars lesmethodes. Marnie is razend omdat Desi een groots bouwproject op stapel wil zetten in hun studio. Jessa wil Hannah uit haar buurt na een genante rijstpapontmoeting. Elijah en Dill Harcourt leren elkaar beter kennen.
Hannah en haar moeder maken zich op voor een gezamenlijk feministisch bezinningsmoment: Loreen hoopt tijdens die weekendretraite een klare kijk te krijgen op haar situatie met Tad en Hannah is vastbesloten zich te wentelen in haar Franloze tijd. In Tokio geniet Shoshanna van haar ontluikende romance met Yoshi en krijgt ze verrassend bezoek uit de VS over de vloer. Jessa belegt een afspraakje met haar zus Minerva en vraagt om een gunst.
Marnie heeft wat ruimte nodig na haar ruzie met Desi en besluit even te gaan stappen. Tijdens die wandeling loopt ze onverwachts iemand uit haar verleden tegen het lijf.
Hannah krijgt een standje van haar schooldirecteur en de manier waarop ze reageert, maakt Fran ziedend. Tijdens de voorstelling van Adams stuk, maakt een nerveuze Jessa zich zorgen over het weerzien met Hannah na hun ruzie. Marnie vertrouwt Ray wat nieuws toe. Elijah is te gast op een chique feestje in Dills flat en krijgt daar de indruk dat hij wellicht niet zo speciaal is als hij denkt.
Hannah, die vastzit nadat haar zomerse roadtrip met Fran vroegtijdig ten einde kwam, wordt gered door Ray, maar hun terugreis naar NYC loopt niet zoals gepland. Adam, die niets meer vernam van Caroline, wipt bij Laird binnen en blijft om met de baby te helpen. Shoshanna is terug van Japan en belandt, tijdens een sushilunch, met haar voetjes weer op de aarde. Tijdens de opnames van een nieuwe song worden de krijtlijnen van Marnies relatie met Desi uitgezet.
Hannah verrast Directeur Toby met onverwacht nieuws en loopt daarna haar oude vriendin/aartsvijand Tally tegen het lijf. Marnie heeft een verontrustende droom en probeert het later bij te leggen met Desi. Shoshanna merkt dat Ray's zaak niet zo wil vlotten en biedt haar marketinghulp aan door in het geheim onderzoek te verrichten naar de concurrentie. Elijah wil Dill warm maken voor een exclusieve relatie.
Seizoensfinale. Elijah en Loreen helpen Hannah met haar plan om deel te nemen aan The Moth Story Slam. Marnie maakt zich op om met Desi op toernee te gaan. Shoshanna's plan voor een "anti-hipster" Ray's lijkt een succes te worden. Na de hulp bij het zorgen voor de baby, krijgen Jessa en Adam flinke ruzie.
Girls seizoen 5

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.