Vinyl seizoen 1
Vinyl seizoen 1

Vinyl seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series XL

10 afleveringen | Drama | 2016 | 60 min |     | Beschikbaar t/m 31-12-2021 | € 0


Vinyl is een opwindende nieuwe dramaserie die de kijker meeneemt achter de coulissen van de muziekindustrie in de jaren '70, een tijdperk waarin seks, drugs en, uiteraard, rock&roll de boventoon voeren. Al krijgt die spreekwoordelijke rock&roll een schop onder de kont van opkomende nieuwe genres als punk, disco en hiphop. Spilfiguur is Richie Finestra (Bobby Cannavale, Emmy® voor Boardwalk Empire), een platenbaas uit NYC met een duister verleden en een nog donkerder heden. Terwijl hij de controle over zijn eigen leven dreigt te verliezen, wil hij zijn label, American Century Records, nieuw leven inblazen. Maar de artiesten die hij heeft, zorgen alleen maar voor problemen en zijn A&R-team heeft moeite om nieuwe acts te strikken. Richie, eindelijk sober na jaren van drugs- en alcoholmisbruik, denkt er dan ook serieus over na om zijn label aan een West-Duits conglomeraat te verkopen. De dood van een louche radiomogul uit Long Island zet echter een streep door zijn rekening. Niet alleen dreigt hij achter de tralies te belanden en zijn gedesillusioneerde vrouw Devon (Olivia Wilde) en hun twee kinderen te verliezen, hij hervalt ook in zijn slechte gewoontes. Maar dan krijgt hij een openbaring. Tijdens een concert in een zaaltje in Greenwich Village gaat hij - letterlijk en figuurlijk - uit zijn dak.
Vinyl seizoen 1

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Vinyl seizoen 1
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Voor maar € 11,95 per maand. Nu de eerste maand gratis!

Ben je klant van Ziggo én Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.