background
Ex on the Beach seizoen 4

Ex on the Beach seizoen 4

Inbegrepen bij Movies & Series

10 afleveringen | Drama, | 2015 | 44 min | | Beschikbaar t/m 30-06-2018 | € 0

Acteurs

Acht sexy singles gaan naar Ex On The Beach en de geesten van hun verleden zijn al onderweg. Scotty T van Geordie Shore ziet iedereen wel zitten, maar zet z'n zinnen eerst op Olivia. Maar haar ex is de eerste die aankomt.
Meer ellende voor de vrijgezellen wanneer de Tablet hard toeslaat en een ex naar de villa brengt wanneer iedereen weg is. Exen kunnen altijd en overal verschijnen. Scotty richt zich op Nancy, maar z'n ex Ashleigh arriveert al snel.
Terwijl Nancy May en Scotty samen op date olijfolie proeven, ontwikkelen James en Ashleigh echt een band, waar Olivia bij is. Op het strand komt Youssefs ex Lacey aan. Hij is dolblij en hoopt te scoren.
De driehoeksverhouding tussen Scotty T, Nancy May en Lacey wordt nog ongemakkelijker als ze samen naar het strand moeten. De nieuwkomer is Laceys ex, Jordan uit seizoen 3, maar de tablet heeft z'n vriendin, Megan, meegestuurd.
Olivia is het zat en ze gooit haar drankje over James heen tijdens een avondje uit. Gina en Kieran gaan eindelijk met elkaar naar bed en een nieuwkomer brengt wat liefde met zich mee, maar houdt dat stand?
Het gaat goed tussen James en Ashleigh, maar een nare verrassing op hun date verandert alles. Kieran gaat voor Olivia, maar Gina staat haar kerel niet zomaar af. Megan krijgt een hekel aan een andere bewoner.
Tijd om afscheid te nemen: de Terreurtablet dwingt Gina een lastige beslissing te nemen. Olivia zoekt een nieuw slachtoffer en Scotty beseft eindelijk dat Nancy de ware voor hem is. Voelt Nancy hetzelfde voor hem na alles wat er gebeurd is?
Voor het eerst komt er een nieuwe ex de villa binnenvallen op de laatste dag. Exen hebben een date, wordt hun oude liefde aangewakkerd? Vertrekken er mensen als stelletje? Overleeft Jegan het verblijf?
Wat gebeurt er als acht bloedmooie vrijgezelle jongens en meisjes op een droomvakantie mogen van zon, zee, seks en plezier? Was het leven maar zo simpel, want MTV haalt een voor een hun exen erbij om de pret te bederven!
Wat gebeurt er als acht bloedmooie vrijgezelle jongens en meisjes op een droomvakantie mogen van zon, zee, seks en plezier? Was het leven maar zo simpel, want MTV haalt een voor een hun exen erbij om de pret te bederven!

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.