background
Bridge, The seizoen 3

Bridge, The seizoen 3

Inbegrepen bij Movies & Series

10 afleveringen | Misdaad, Thriller | 2015 | 58 min |     | Beschikbaar t/m 30-09-2019

13 maanden later… Saga Norén werkt nog steeds bij de politie, maar mist haar enige vriend Martin Rodhe die nu een gevangenisstraf van 3 jaar uitzit. Toch is ze er ervan overtuigd dat ze correct handelde door hem aan te geven. Wanneer een bekende directrice van de eerste geslachtsneutrale kleuterschool vermoord wordt teruggevonden op een bouwwerf, moet Saga gaan samenwerken met een nieuwe Deense collega, Hanne. Ze constateren dat de moordenaar zeer zorgvuldig en met oog voor esthetiek te werk is gegaan, en het zeker de bedoeling was dat het lijk werd gevonden. Maar wat wil de moordenaar eigenlijk?
Saga krijgt een nieuwe Deense collega, Henrik Sabroe. Samen zetten ze het onderzoek verder naar de moord op Helle Anker. Wanneer er opnieuw een moord gebeurt met dezelfde esthetische kenmerken, verdenken ze de Deense blogster Lise Friis Andersen. Ze verklaart openlijk haar afschuw voor de twee vermoorde slachtoffers, maar ontkent alle aanklachten. Ondertussen gaan Saga & Henrik verder op zoek naar Helle Ankers zoon, Morten, die de politie ontwijkt. Saga is in shock wanneer ze vreselijk nieuws verneemt over haar korpschef Hans.
De politie krijgt een filmpje toegestuurd waarin de kidnappers losgeld vragen in ruil voor Hans’ bevrijding. Ze slagen erin hem te lokaliseren, maar komen net te laat... Zitten er meerdere partijen achter Hans aan? Saga voelt zich steeds meer gefrustreerd. Hans is ontvoerd en haar moeder blijft zich zowel fysiek als mentaal opdringen. En dan is er nog de nieuwe politiechef Linn, die niet zo veel begrip toont voor Saga als Hans…
Hans ligt nog steeds in coma. Bij een gijzeling maakt Saga een cruciale fout, maar toch slaagt haar team erin de verdachte te arresteren. Linn houdt Saga in de gaten en vindt dat ze eerst wat tijd voor zichzelf moet nemen om de hele situatie met Hans te verwerken. Intussen wordt er een vierde, gelijkaardige moord gepleegd waardoor Saga en Henrik beseffen dat ze de verkeerde verdachte te pakken hebben. Nu moeten ze opnieuw van 0 beginnen. Hun emotionele band wordt sterker wanneer Henrik Saga een persoonlijke case voorschotelt.
Lilian ontdekt een wonde in Hans’ mond. Vanwaar komt die en wat betekent het? Zouden de andere slachtoffers dit ook hebben? Saga ontdekt dat Linn contact heeft met Saga’s moeder, wat haar erg onrustig maakt. Omdat Linn de activiteiten van Saga op een lager pitje wil, begint ze aan zichzelf te twijfelen. Misschien was ze toch niet zo goed als Hans altijd beweerde? En alsof dat nog niet genoeg was, start Linn een onderzoek naar Saga’s verleden…
Saga en Henrik vinden eindelijk een link tussen de verschillende slachtoffers. Alles wijst in de richting van een bekende en succesvolle Deense zakenman, Freddie Holst. Ondertussen wordt een vijfde moord gepleegd. Het lijkt alsof Saga de pedalen verliest: Linn oefent nog meer druk uit op haar terwijl ze vreselijk nieuws verneemt over haar moeder en Hans. Gelukkig is er Henrik die haar troost kan bieden..
Een ouder koppel wordt dood aangetroffen in hun huisje in Ystad. De moord kan gelinkt worden aan de vijf vorige moorden maar ook een volgende moord kan voorspeld worden. Eindelijk is er een spoor van de dader. De jacht begint in zowel Zweden als Denemarken. De druk op Saga wordt almaar hoger wanneer ze een nieuwe update krijgt over Hans’ situatie. Plots blijkt ook dat Saga’s moeder toch geen zelfmoord zou gepleegd hebben en de politie start een intern onderzoek.
De jacht op de moordenaar wordt steviger; Saga en Henrik zijn 100% zeker van zijn identiteit. Maar wanneer er een nieuw slachtoffer wordt gevonden, wijst alles in een nieuwe richting. De moordenaar maakt zich klaar voor de absolute finale. Het intern onderzoek doet vermoeden dat Saga wel degelijk betrokken zou zijn bij de moord op haar moeder. Kan Saga haar onschuld bewijzen en zo haar job behouden? Uiteindelijk is dat het enige wat iets betekent voor haar…
Saga wordt gedwongen om een periode vrijaf te nemen. In die tijd zal een oude bekende haar plaats tijdelijk overnemen. Freddie is wanhopig op zoek naar Jeanette en hun ongeboren kind. Wanneer hij haar vindt, komt hij voor een onsmakelijke verrassing te staan. Saga en Henrik worden ingeschakeld, en opnieuw proberen zij de losse eindjes aan elkaar te knopen.
De zoektocht naar de moordenaar en de baby gaat verwoed verder. Freddie beslist om de touwtjes in eigen handen te nemen. Was dit de cruciale fout? Zullen Saga en Henrik hem nog op tijd kunnen redden? En de baby? Het drama komt dichterbij de grote eindfinale…
Bridge, The seizoen 3
Anderen keken ook:

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.