background
Fall, The seizoen 2

Fall, The seizoen 2

Inbegrepen bij Movies & Series

6 afleveringen | Thriller, | 2014 | 60 min |     | Beschikbaar t/m 30-11-2018

Tien dagen na het telefoongesprek tussen Gibson en Spector ontwaakt Anna Brawley, die zich amper iets herinnert van Spectors moordpoging. Terwijl Paul zich verschuilt in een cottage in Schotland, vindt een confrontatie plaats tussen Sally en Katy, die de affaire tussen haar en Paul standvastig ontkent en een boekje opendoet over de seriemoordenaar. Spector beslist om terug te keren naar Belfast en enkele zaken af te handelen, een beslissing waar o.a. Rose Stagg de gevolgen van zal dragen.
"Wanneer Rose niet komt opdagen voor het afgesproken interview met Gibson vreest zij het ergste. Haar vermoeden dat Spector Rose heeft ontvoerd wordt al snel bevestigd wanneer Nancy, Roses dochter, vertelt over de nachtelijke visite van een man genaamd Peter. Ondertussen gaat Spector door met losse eindjes aan elkaar knopen en brengt hij, aangesteld als haar therapeut, een bezoekje aan Anna. Gibsons onderzoek kent een doorbraak wanneer Pauls vingerafdrukken worden gevonden op de schaar waarmee hij Anna’s broer vermoordde.
Nu de identiteit van de seriemoordenaar bekend is wordt Pauls huis onder bevel van Gibson bewaakt. Zowel Sally als Katy worden ondervraagd, maar beiden blijven hem beschermen. Wanneer Paul merkt dat Gibson zijn woning heeft gevonden en ze nu nog maar enkele stappen van hem verwijderd is, beslist hij wraak te nemen door in te breken in haar hotelkamer. Inmiddels heeft Paul Katy voor zijn kar kunnen spannen, na een valse verklaring over de feiten
Gibson en haar team komen te weten dat Annie geregeld bezoek krijgt van Paul, die zich nog steeds voordoet als haar therapeut. Net op tijd kunnen ze haar in veiligheid brengen. Verder beslist Gibson om camera’s te installeren in Pauls huis, die er zich stilaan van bewust wordt dat hij in de val wordt gelokt. Er is opnieuw een lichaam gevonden en Rose Stagg is nog steeds vermist
Bij een huiszoeking vindt Gibsons team een foto uit Pauls kindertijd, wat hen leidt tot een katholieke school waar hij als kind les volgde. Ondertussen probeert Paul zo veel mogelijk bewijsmateriaal te vernietigen, met de hulp van Katie. Wanneer hij zijn kans ziet neemt hij de benen, maar een toevallige ontmoeting met Tyler draait uit op een straatgevecht waardoor de politie hem eindelijk kan arresteren. Wanneer Spector gefouilleerd wordt, vinden ze een video van de ontvoerde Rose.
Het team heeft 72 uur om harde bewijzen te vinden tegen Paul Spector. De uitgebrande wagen die werd gevonden op de boerderij van Sally’s ouders leidt Gibson tot Pauls schuilplaats, waar Rose inmiddels niet meer te vinden is. De ondervragingen blijven doorgaan, tot Spector verveeld raakt en een privégesprek aanvraagt met Gibson. De twee jagers komen eindelijk oog in oog te staan met elkaar en sluiten een gewaagd compromis, waarna Paul zich voorbereidt voor zijn laatste, ultieme zet.
Fall, The seizoen 2

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.