background
Grey's Anatomy seizoen 11

Grey's Anatomy seizoen 11

Inbegrepen bij Movies & Series

25 afleveringen | Drama | 2014 | 41 min |    | Beschikbaar t/m 30-06-2018

Cristina is weg, een nieuwe arts, Maggie Pierce (Kelly McCreary), legt visites af, en Derek wil naar Washington verhuizen. Meredith heeft moeite om de draad weer op te pakken, zowel thuis als in het ziekenhuis. Ondertussen nemen Callie en Arizona een beslissing over draagmoederschap, hoort Amelia bij toeval een groot geheim, beseft Bailey dat ze de strijd aan moet gaan met Alex om Cristina's plek als bestuurslid, en door een bizar ongeluk worden twee tieners betrapt in een compromitterende positie. Dit alles in de opening van het elfde seizoen van Grey's Anatomy.
In deze op Maggie gerichte aflevering blijft ze proberen een positieve indruk te maken in het ziekenhuis, maar ze komt in allerlei ongelukkige situaties terecht. Ondertussen houdt Richard z'n geheim nog steeds voor zich en werken de artsen met een stervende vrouw die in leven wordt gehouden door haar dochter.
Owen stelt Callie voor aan de patiënten in het veteranenziekenhuis in de hoop dat ze hen kan helpen met haar kunstmatige ledematenlab, Jo wordt jaloers op de vriendschap tussen Alex en Meredith, en Maggie blijft Richard in vertrouwen nemen. Ondertussen bereiden Alex en Bailey zich voor om voor het bestuur te verschijnen.
Geheimen uit het verleden van Ellis Grey komen aan het licht als Meredith oude filmpjes gaat bekijken en haar moeders dagboeken gaat lezen. Ondertussen zet Maggie het ziekenhuis op z´n kop met een onverwachte mededeling en krijgt Alex nieuwe verantwoordelijkheden.
In deze op Callie en Arizona gerichte aflevering komt het stel de problemen onder ogen die hebben bijgedragen aan hun moeizame huwelijk. Op het werk dompelt Callie zich onder in het veteranenproject, en Arizona doet haar best om indruk te maken op dr Herman.
Owen krijgt een band met een patiënt als hij beseft dat ze in het leger gezeten heeft. De moeder van April komt op bezoek bij haar dochter en krijgt een band met Jackson, en Derek plant een familiediner. Ondertussen moet Bailey door de diagnose van een patiënt haar eigen gezondheidsproblemen weer onder de loep nemen en dr Herman heeft schokkend nieuws voor Arizona.
Er komen geheimen over Amelia's oude verslavingen aan het licht, die problemen voor haar in het ziekenhuis veroorzaken. Bailey houdt toezicht tijdens Jo's eerste solo-operatie. Arizona moet een belangrijk besluit nemen tijdens dr Hermans afwezigheid. Ondertussen komen de artsen in actie als er stel bij de Spoedeisende Hulp wordt gebracht dat aan een brand ontsnapt is.
Maggie en Meredith zijn het oneens met Derek over de beste manier om een patiënt te behandelen, wat tot een grotere ruzie tussen het stel leidt. Ondertussen voelt Callie zich verantwoordelijk als een van haar veteranen teveel onder druk wordt gezet. Een routine-ingreep van een arts resulteert in een verschrikkelijke diagnose, in deze winterfinale van Grey's Anatomy.
Derek bereidt z'n verhuizing naar Washington voor en Meredith houdt zichzelf bezig in het ziekenhuis. Ondertussen moeten Jackson en April slecht nieuws zien te verwerken. Arizona en Amelia bespreken de beste manier om dr Herman te benaderen.
April blijft optimistisch als Arizona tests op haar baby begint uit te voeren. Dr Herman plant een stoomcursus in foetale chirurgie. Owen en Callie moedigen elkaar aan om weer te gaan daten. Ondertussen gebruiken Meredith, Maggie en Bailey de 3D-printer om een beter begrip van de tumor van hun patiënt te krijgen.
Na diverse discussies met dokter Herman, moeten April en Jackson hun situatie onder ogen zien en een zwaar besluit nemen over hun ongeboren kind. Catherine arriveert in Seattle en loopt Richard tegen het lijf in het ziekenhuis. Intussen probeert Meredith iemand te vinden die voor de kinderen kan zorgen zodat zij in het weekend naar Derek kan. Amalia laat Stephanie een strenge aanpak zien als ze samen aan een casus werken.
Maggie raakt van streek wanneer Meredith haar vragen over DC ontwijkt; Bailey en Ben zijn bezorgd om de broer van Ben nadat hij is opgenomen in het ziekenhuis, en dokter Herman begint zich op te warmen voor Arizona. Richard voelt zich intussen gemanipuleerd door Catherine.
De ziekenhuisartsen raken gefascineerd door de patiënt van dokter Herman wanneer Amelia een college geeft over de fijne kneepjes van de operatie. Arizona en Herman komen dichter tot elkaar door de hoeveelheid patiënten die ze willen behandelen voor de grote operatie. Bailey komt met een zwangere vrouw die haar heel dierbaar is.
Deze aflevering draait om Amelia. Ze begint aan de operatie van haar leven, terwijl een hele groep artsen toekijkt. Met Stephanie aan haar zijde begint ze dokter Herman te opereren, maar ze merkt al snel dat dit veel lastiger is dan ze had gedacht. Bailey reageert sceptisch wanneer Arizona een van de patiënten van dokter Herman overneemt.
Een aardbeving doet de grond schudden in het Grey Sloan Memorial Hospital.. Maggie komt vast te zitten in een lift, waardoor Merediths lange reeks van succesvolle operaties onderbroken dreigt te worden. Intussen geeft Owen medisch advies per telefoon aan een kind, en Ben vertrouwt op Jackson.
De toestand van een patiënt leidt tot een gesprek tussen Richard en Maggie over alzheimer. April en Jackson hebben grote moeite het gewone leven weer op te pakken, en Arizona wordt geconfronteerd met het feit dat Callie verdergaat. Intussen onthult Meredith haar grootste angsten over Derek.
Meredith is van slag door de recente gebeurtenissen en probeert te bedenken wat ze met Derek aanmoet. Owen is geschokt als z'n moeder wordt opgenomen in het ziekenhuis.
Een schoolreisje naar het ziekenhuis krijgt een dramatische wending als de kinderen twee gewonde agenten de spoedeisende hulp zien binnenkomen. Ondertussen valt Stephanie voor één van de begeleiders, opereert Callie het been van de politiechef en moet Amelia haar gevoelens voor Owen onder ogen zien.
Als Meredith beseft dat Owen en Amelia elkaar achter haar rug om zien, pakt ze haar schoonzus hard aan, waardoor Amelia nog eens goed nadenkt. Catherine komt in actie als een man in het ziekenhuis belandt nadat z'n vrouw wraak heeft genomen voor z'n vreemdgaan.
Een ongeluk met een vliegtuigje in Seattle heeft meerder slachtoffers tot gevolg en brengt afschuwelijke herinneringen boven bij de artsen, vooral Meredith en Arizona. Ondertussen zorgt wrijving tussen Owen en Amelia voor een nare werksfeer voor Stephanie.
Grey's Anatomy seizoen 11

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.