background
Cleaners seizoen 2

Cleaners seizoen 2

Inbegrepen bij Movies & Series

12 afleveringen | Misdaad, Misdaadactie | 2014 | 22 min |    | Beschikbaar t/m 25-07-2018 | € 0

Amerikaanse actieserie over Roxie en Veronica die opgeleid zijn tot huurmoordenaars. Wanneer Veronica en Roxie op een eiland tot rust komen en er hun pensioenplannen bespreken, ontdekken ze dat Mother nog leeft en samenwerkt met Eileen.
Amerikaanse actieserie. De meiden gaan naar de ranch waar Veronica's 'adoptiefouders' Marcus en Isabel Walker het ware verhaal achter hun trainingsprogramma onthullen. Nu willen ze dat Veronica de dood van hun biologische dochter wreekt.
Amerikaanse actieserie. Veronica en Roxie vinden het distributiecentrum van de drugbaron El Mariposa. Ondertussen in de bunker herinnert Carlos zich zijn dode vrouw Sally weer. Mother en Eileen houden zich schuil in een kerk.
Amerikaanse actieserie over de twee knappe vrouwen Roxie en Veronica die opgeleid zijn tot huurmoordenaars. Veronica en Roxie vinden een nieuwe leidraad over de verblijfplaats van El Mariposa. Mother zoekt haar toevlucht bij Father Brooks.
Amerikaanse actieserie over huurmoordenaars Roxie en Veronica. De meiden infiltreren in het drugskartel van El Mariposa. Carlos denkt dat zijn vrouw Sally nog in leven is. Mother beseft dat iemand uit haar verleden haar op de hielen zit.
Amerikaanse actieserie. Roxie en Veronica gaan naar een gemaskerd bal. Daar komt Veronica iemand uit haar verleden tegen. Barnes beseft dat Phillips hem niet alles verteld heeft. Mother wordt ingehaald door haar verleden.
Amerikaanse actieserie over de twee huurmoordenaars Roxie en Veronica. Op het einde van hun missie ontdekken ze dat er iets verschrikkelijks ten huize Walker op hen wacht. Een storm zorgt ervoor dat ze een schuilplaats moeten zoeken.
Amerikaanse actieserie. Veronica realiseert zich dat ze er niet alleen voor staat. Phillips vindt een schuilplaats waar hij op het einde van de storm wacht. Roxie wordt wakker in een onbekende omgeving en beseft dat ze in de problemen zit.
Amerikaanse actieserie over huurmoordenaars Roxie en Veronica. Carlos denkt dat Roxie zijn vrouw Sally is. Veronica moet erin slagen Mother te vinden om uit te kunnen zoeken wie Roxie ontvoerd heeft. Phillips doet een onthulling.
Amerikaanse actieserie. Het opsporen van Carlos kost Veronica meer moeite dan ze had gedacht. Roxie beseft dat ze haar hersenen zal moeten gebruiken om zich uit haar benarde situatie te bevrijden. Eileen is het beu binnen te zitten.
Amerikaanse actieserie. Veronica en Barnes komen meer te weten over het vreemde en gevaarlijke verleden van Carlos. Mother komt een stap dichter bij Eileen. En de klok tikt voor Roxie die mogelijk moet vechten voor haar vrijlating.
Amerikaanse actieserie over de twee knappe vrouwen Roxie en Veronica die opgeleid zijn tot huurmoordenaars. Veronica en Barnes proberen angstvallig tot bij Roxie te raken voor het te laat is. En Mother vindt een nieuwe roeping.
Cleaners seizoen 2

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.