background
Masters of Sex seizoen 2

Masters of Sex seizoen 2

Inbegrepen bij Movies & Series

12 afleveringen | Drama, | 2014 | 60 min |    | Beschikbaar t/m 31-08-2018 | € 0

Amerikaanse dramaserie. Masters' rampzalige presentatie heeft grote gevolgen. Johnson, die nog altijd voor Dokter DePaul werkt, krijgt af te rekenen met dubbelzinnige opmerkingen omdat wordt aangenomen dat zij de vrouw in de film was.
Amerikaanse dramaserie. Masters gaat aan de slag in het Memorial, waar zijn nieuwe baas eist dat hij Johnson laat vallen. Johnson staat voor een verscheurend dilemma. Moet ze Masters onder druk zetten of Dokter DePaul blijven bijstaan?
Amerikaanse dramaserie over pioniers in de seksuologie. Masters brengt een baby met vreemde geslachtskenmerken ter wereld. Een geheim rendez-vous met Johnson en een bokswedstrijd op tv werpen een nieuw licht op Masters' getroebleerde jeugd.
Amerikaanse dramaserie. Langhams onthulling leidt tot spanningen tussen Johnson en DePaul en brengt Johnsons baan in gevaar. Masters wordt tegengewerkt door de ziekenhuisdirecteur. Betty wil haar onvruchtbaarheid verbergen voor Gene.
Amerikaanse dramaserie. Masters blijft nieuwe wegen inslaan om zijn studie naar een hoger niveau te tillen. Als enige blanke arts voert hij onderzoek in een ziekenhuis voor zwarten. Libby wordt geconfronteerd met de broer van Coral.
Amerikaanse dramaserie. Nadat Hendricks Masters verbiedt om nog zwarte deelnemers in te schakelen, contacteert Masters een journaliste. Johnson moet zich neerleggen bij de beslissing van DePaul om de chemotherapie stop te zetten.
Amerikaanse dramaserie. Nadat Hendricks Masters verbiedt om nog zwarte deelnemers in te schakelen, contacteert Masters een journaliste. Johnson moet zich neerleggen bij de beslissing van DePaul om de chemotherapie stop te zetten.
Amerikaanse dramaserie over William Masters en Virginia Johnson, pioniers op het gebied van de seksuologie. Johnson probeert op eigen houtje een vrouw te behandelen. Libby is getuige van een misdrijf.
Amerikaanse dramaserie. Tijdens een familiediner snijdt Masters' broer een gevoelig onderwerp aan: de demonen van William en zijn moeder. Johnson blijft het ziektebeeld van een patiënt imiteren om zo advies in te winnen van een psychiater.
Amerikaanse dramaserie. Masters verneemt dat er een concurrerend onderzoek gaande is en besluit zijn werk met Johnson te laten vastleggen. Virginia, die eindelijk weet dat Masters problemen heeft, is gemotiveerd om een oplossing te vinden.
Amerikaanse dramaserie. Een filmploeg komt bij de kliniek aan om het werk van Masters en Johnson op camera vast te leggen. George vraagt of hij de kinderen mee mag nemen op vakantie met zijn nieuwe vrouw. Libby vindt appreciatie bij Robert.
Amerikaanse dramaserie. Masters en Johnson voelen dat ze er klaar voor zijn om seksuele disfunctie te genezen. Libby doet een onthulling aan Robert. De Californische dokter Kaufman brengt een reclamespot uit over zijn studie.
Masters of Sex seizoen 2

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.