background
Helix seizoen 2

Helix seizoen 2

Inbegrepen bij Movies & Series

13 afleveringen | Dramathriller, Thrillers | 2015 | 40 min |     | Beschikbaar t/m 30-09-2018 | € 0

Amerikaans-Canadese sciencefictionserie. De wetenschappers komen tijdens een onderzoek terecht op een mysterieus eiland dat wordt bevolkt door een sekte, die een utopische samenleving probeert te scheppen geleid door broeder Michael.
Amerikaans-Canadese sciencefictionserie. Terwijl het CDC-team hun onderzoek op het eiland verderzet, komt er plots een ziek kind tevoorschijn. Na een miraculeus herstel vermoedt Jordan dat niet alles is zoals het hoort in de abdij
Amerikaans-Canadese sciencefictionserie. Alan neemt een kijkje in een bergruimte in de abdij. Jordan en Peter verlaten de veilige abdij om monsters te nemen in het bos. In de toekomst blijkt dr. Hatake in een hutje op het eiland te wonen.
Amerikaans-Canadese sciencefictionserie. Een van de werkmannen wordt door een bij gestoken en wordt ziek. Peter contacteert Balleseros vraagt om instructies in verband met Alan. Kyle besluit de bijen van naderbij te onderzoeken.
Amerikaans-Canadese sciencefictionserie. In een flashback wordt duidelijk dat Kyle drie maanden geleden gerekruteerd werd door het CDC-team. In het heden onthult Peter aan broeder Michael wie 'Jerome' is. De bijenkorf wordt vernietigd.
Amerikaans-Canadese sciencefictionserie. De directie van Ilaria heeft het plan om NARVIK-C vrij te geven waardoor de wereldbevolking met 75% zou afnemen. Zuster Amy verdenkt broeder Michael ervan zuster Agnes vermoord te hebben.
Amerikaans-Canadese sci-fiserie. Durant vertelt dat Michael in 1601 met een vrouw trouwde. Alan wordt wakker en kan zich nog maar amper herinneren wat hij met Sarah gedaan heeft. En de toestand op het eiland gaat van kwaad naar erger.
Amerikaans-Canadese sciencefictionserie. Amy begraaft Michael levend in de kerkers en neemt de controle over de abdij over. De kustwacht wil het CDC-team evacueren. In de toekomst bevrijdt Julia Michael en vraagt hem om hulp.
Amerikaans-Canadese sciencefictionserie. Walker en Balleseros komen aan bij de abdij. Alan, Kyle en Winger zijn in het bos op zoek naar een boom met rood sap wat misschien een geneesmiddel bevat. Julia en Sergio komen aan op het eiland.
Amerikaans-Canadese sciencefictionserie. Zuster Amy probeert in de abdij te onderhandelen over onsterfelijkheid. Kyle is geïnfecteerd. De bloedende boom moet snel gevonden worden. Anne toont aan Peter wat de consequentie is van het project.
Amerikaans-Canadese sciencefictionserie. Walker bereidt zich voor om de baby van Jordan in de buik van Amy te plaatsen. De marine werkt aan Plan B, hun laatste toevlucht om het virus te stoppen. Amy ontdekt dat ze erin geluisd werd.
Amerikaans-Canadese sciencefictionserie. Kyle en Jordan proberen het eiland te ontvluchten met de volgers op hun hielen. Walker en Alan zoeken naar de Moederboom om Ilaria's dodelijke plan te stoppen. Peter wordt omgedoopt tot 'Eli'.
Amerikaans-Canadese sciencefictionserie. De relatie tussen Alan en Walker bereikt een bloedige climax. Kyle probeert een mogelijke genezing te beschermen. Ondertussen doet Caleb in de toekomst een schokkende onthulling.
Helix seizoen 2
Anderen keken ook:

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.