background
Helix seizoen 1

Helix seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

13 afleveringen | Thriller | 2014 | 41 min |    | Beschikbaar t/m 30-09-2018

Een groep wetenschappers komt in een gevaarlijke situatie terecht als zij naar de Noordpool wordt gestuurd om in het geheim een virus te onderzoeken.
Het team van Dr. Farragut werkt aan een behandeling tegen het nieuwe virus.
Het team denkt dicht bij een oplossing te zijn voor het virusprobleem, maar intriges en roddels hebben een dodelijk effect op de efficitiviteit van het team.
De geheimen die het team voor elkaar achterhouden, zorgt alleen maar voor meer wantrouwen. Walker moet ondertussen proberen te overleven op niveau R.
Niemand is wie hij zegt dat hij of zij is op de basis. Derhalve is het wantrouwen hoog en vallen er doden.
Wanneer Daniel Balleseros achterlaat, wordt zijn connectie met Hatake duidelijk. Alan probeert Peter te redden en boekt vooruitgang bij zijn onderzoek naar het virus. Julia wordt verzorgd door Hatake.
De directeur van Ilaria Corporation, Constance Sutton, arriveert bij het centrum om het virus en het antivirus op te halen. Alan vindt Julia en ze lijkt geen symptomen meer te hebben.
Julia wordt gevangengenomen door Constance en Alan zet zijn leven op het spel om zijn broer Peter uit handen van Sutton te houden. Daniel confronteert zijn vader met het feit dat hij als kind ontvoerd is.
The Vectors zijn plotseling verdwenen en Alan komt erachter dat er nog een niveau onder Level R bestaat: Level X, waar het virus is opgeslagen. Samen met Julia gaat hij op pad om het virus te vernietigen.
Hatake vindt een video waarop te zien is hoe Victor met het Narvik-vaccin de faciliteit verlaat. Hatake vertelt Alan dat Victor waarschijnlijk is omgekomen in de kou. Sarah doet een belangrijke ontdekking.
Peter en de vectors doen een laatste poging om het virus te verspreiden. Alan heeft bijna een geneesmiddel gevonden. Hatake krijgt bericht dat Ilaria op het punt staat zijn mannen naar binnen te sturen.
De identiteit van de Scythe wordt onthuld. Het blijkt om de onsterfelijke Spencer Chiswick te gaan, de zoon van Constance Sutton. Alan en Hatake proberen Spencer en een van zijn agenten erin te luizen.
Hatake rouwt om de dood van zijn zoon en het lukt Julia om haar moeder te bezoeken. Er is een verrader in hun midden. Ballesseros wil iedereen helpen ontsnappen, maar de Scythe heeft andere plannen.
Helix seizoen 1

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.