background
Masters of Sex seizoen 1

Masters of Sex seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

12 afleveringen | Drama | 2013 | 56 min |    | Beschikbaar t/m 31-08-2018

Dokter Masters is een succesvolle arts in de gynaecologie. Als hij een controversiële studie naar de lichamelijke reacties van mannen en vrouwen op seks op poten zet, werft hij Virginia aan als zijn secretaresse.
Het voorstel van Masters om zelf deel te nemen aan de studie blijft door Virginia's hoofd spoken. Zal ze haar baan kwijtspelen als ze weigert? Ondertussen moet Masters op zoek naar een nieuwe locatie.
William en Virginia vervolgen hun onderzoek in het bordeel, maar William raakt meer en meer gefrustreerd door de omstandigheden waarin ze moeten werken. Ondertussen werft Betty enkele mannelijke deelnemers aan.
Nu de problemen met de locatie opgelost zijn, kunnen Masters en Virginia zich volledig storten op het vinden van nieuwe deelnemers voor hun onderzoek. Ze komen hierbij tot een schokkende constatatie.
Masters en Johnson nemen koppels op in hun studie en ontdekken al snel dat seks wordt beïnvloed door de aantrekkingskracht tussen de partners. Austin wordt nogmaals benaderd om deel te nemen aan de studie.
In de nasleep van het miskraam gaan Libby en William op vakantie naar Miami, maar William stort zich bij aankomst onmiddellijk weer op zijn werk. Ondertussen klaagt Dr. DePaul dat Johnson te veel respect krijgt.
Masters en Johnson zetten hun studie verder, zij het nu als actieve deelnemers aan het onderzoek. Virginia vreest echter dat de nieuwe 'werkomstandigheden' problemen zullen veroorzaken in de relatie van William.
Masters en Johnson besluiten de studie op film vast te leggen. Johnson werkt aan haar universiteitsdiploma. Haas en Langham overwegen de voordelen van het huwelijk. Margaret komt Dale in een café tegen.
Terwijl Masters en Johnson mogelijk de wet overtreden bij het filmen van hun onderwerpen, stelt Masters' moeder zich vragen bij hun intieme band. Vivian wil een christelijk huwelijk, maar dan blijkt Ethan joods te zijn.
Terwijl het ziekenhuispersoneel druk bezig is met een rampoefening, drijft de zwangerschap van een deelneemster aan de studie een wig tussen Masters en Johnson. Margaret verneemt de waarheid over haar echtgenoot.
Masters heeft het moeilijk de studie verder te zetten zonder Johnson. Hij besluit Libby als secretaresse aan te stellen. Johnson tracht DePaul te helpen met de promotie van haar werk over de gezondheid van vrouwen.
Masters deelt zijn bevindingen mee, maar de dokters reageren niet zoals gehoopt op zijn beelden van orgasmes. Haas denkt na over een werkaanbieding, en Barton Scully gaat verder met elektroshocktherapie.
Masters of Sex seizoen 1

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.