background
Strike Back seizoen 4

Strike Back seizoen 4

Inbegrepen bij Movies & Series XL

10 afleveringen | Misdaad, Actie | 2015 | 44 min |    | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Aan de vooravond van een historische kernwapentop met een Noord-Koreaanse delegatie verneemt Robin Foster, de Britse ambassadeur in Thailand, dat zijn dochter Chloe ontvoerd werd door een meedogenloze bende uit Bangkok, aangevoerd door de expat Ray McQueen. In een race tegen de klok om het meisje terug te vinden, proberen Scott, Stonebridge en de leden van hun Section 20 team – waaronder chef Philip Locke en agenten Julia Richmond en Kim Martinez – het spoor van de schurken te volgen door de kanalen en straten van Thailand. Als hun inspanningen niets opleveren, besluit Foster op zijn eigen buikgevoel af te gaan. De kans dat ze hierdoor van de regen in de drop belanden, vergroot echter aanzienlijk.
Sectie 20 tracht de ware daders achter de aanslag op de ambassade te ontmaskeren met de hulp van Ray McQueen, een gangster.
Locke realiseert zich dat zijn goede vriend samenwerkt met de gevaarlijke Yakuza en ‘Office 39’. Scott doet er alles aan om zijn zoon te beschermen tijdens een vijandelijke aanval.
Scott voert een belangrijk gesprek met zijn zoon. De andere leden van Sectie 20 vormen een ongemakkelijk bondgenootschap met een stel CIA huurlingen om Shiro en Mei Foster op te sporen.
De kogels vliegen je om de oren als de super soldaten van Sectie 20, Scott en Stonbridge ten strijde trekken om het gestolen Vanadium te vernietigen, waarbij ze niet alleen een oorlog maar ook hun eigen familie riskeren.
Supersoldaten Scott en Stonebridge maken een grote fout wanneer ze in de klauwen van Li-Na terechtkomen. Zal Locke zijn orders negeren om hen te redden?
De strijd tegen Li-Na verplaatst naar Europa als Section 20 probeert haar spoor op te pakken. Locke krijgt een kans om zijn aartsvijand te confronteren.
Wanneer Section 20 ontdekt dat Li-Na een nucleaire aanslag voorbereidt, negeert Locke de missie om de moord op zijn zoon te wreken.
Het is volop actie als Locke Whitehall tart door soldaten Scott en Stonebridge mee te nemen op missie om Li-Na tegen te houden.
Seizoensfinale. De serie concludeert het seizoen op spectaculaire wijze.
Strike Back seizoen 4

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.