background
Lost Girl seizoen 4

Lost Girl seizoen 4

Inbegrepen bij Movies & Series

13 afleveringen | Fantasy | 2014 | 42 min |     | Beschikbaar t/m 30-09-2018

De bende ontdekt dat hun geheugens gemanipuleerd werden en dat ze Bo totaal vergeten zijn. Kenzi gaat de confrontatie aan met een machtige Fae om haar geheugen terug te winnen. Vex weigert mee te werken totdat hij door Hale gedwongen wordt.
Dyson gaat op zoek naar een Fae die een geliefde kan redden. Ondertussen voelt Kenzi zich gevangen in haar job als kinderoppas.
Bo ontsnapt aan de 'Death Train'. Dyson komt Bo op het spoor en besluit haar uit de nood te helpen. Lauren probeert aan de Fae te onstnappen.
Lauren raakt in de problemen als haar geheim verleden wordt onthuld. Bo en Kenzi sluiten een deal met de Druid. Ondertussen krijgt Bo bezoek.
Bo krijgt een verrassing van de Una Mens. Lauren komt terug. Ook Trick staat een verrassing te wachten als hij door de Una Mens wordt opgeroepen. Bo wordt door Vex geholpen.
Bo doet er alles aan om een getalenteerde operazanger te bevrijden. Ondertussen wordt Kenzi bedreigd door iemand uit het verleden van Hale.
Nadat de Una Mens Dyson ontvoerd hebben omdat hij een Fae-wet brak, moet Bo terug in het geheugen van Dyson reizen om zo zijn onschuld aan te tonen en zijn executie tegen te houden.
Bo raakt onthutst door Krampus. Zal Lauren Vex helpen? En moeten Lauren en Dyson de doos aan Bo geven?
Bo gaat op zoek naar antwoorden, maar wordt hierin gevolgd door Dyson en Lauren. Trick zoekt dan weer naar verloren herinneringen. Kenzi en Tamsin proberen zijn bedoeling hiermee te achterhalen.
De bende is helemaal ondersteboven van Bo's schokkende aankondiging. Kenzi sluit zich aan bij een undercovermissie.
Tamsins begeleider, Acacia, duikt weer op. Hale nodigt Kenzi's moeder en neef uit om op bezoek te komen en er getuige te zijn van een belangrijke gebeurtenis. Dyson stelt Rayners intenties in vraag. Bo doet een schokkende ontdekking.
Bo stelt zich terughoudend op tegenover de rol die zij volgens een profetie moet spelen. Maar als ze advies uit onverwachte hoek krijgt, staat ze plots voor een moeilijke beslissing.
Bo moet de moeilijkste keuze van haar leven maken als enkel het ondenkbare kan ingezet worden om het kwaad te bestrijden en de vernietiging van de wereld tegen te gaan.
Lost Girl seizoen 4

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.