background
Lost Girl seizoen 3

Lost Girl seizoen 3

Inbegrepen bij Movies & Series

13 afleveringen | Fantasy | 2013 | 42 min |     | Beschikbaar t/m 30-09-2018

Bo brengt haar vrijheid in gevaar door Lauren een dienst te bewijzen. Er wordt onthuld wie de nieuwe Ash is.
Bo kan maar niet ontsnappen van de nieuwe duisternis die haar achtervolgt. Wanneer een oude vriend van Kenzi ontvoerd wordt, volgt Bo haar beste vriendin naar de onderwereld.
Vex, die te gast is bij Bo brengt de 'groeten' over van Morrigan. Kenzi en Lauren moeten nu samenwerken om hun Fae-vrienden te redden.
Bo en Dyson nemen een nieuwe zaak aan, maar Bo heeft moeite om de gevolgen te dragen van niet toe te geven aan haar grote honger. Kenzi vindt het moeilijk om een plaatsje te vinden in de nieuwe levens van haar vrienden.
Wanneer mensen beginnen oplossen, doet Bo een schokkende ontdekking bij de Key Club. Kenzi stelt zich aanhankelijk op tegenover Bo waardoor Bo iets over Kenzi onthult.
Bo gelooft dat haar enige manier om een geliefde te beschermen is door hulp te aanvaarden van de persoon die ze het minst vertrouwt. Maar dan ontdekt ze enkele geheimen van mensen die ze wel vertrouwde.
Bo wacht de zware taak om terug te keren naar het begin: thuis op de boerderij. Samen met haar beste vriendin moet Bo haar verleden in de ogen kijken om zo de weg naar de toekomst vrij te maken.
Haar plannen om de avond vrij te nemen worden gedwarsboomd als Bo op zoek moet gaan naar een man in het Dark Fae-gebied. Nu Bo weg is bevindt Trick zich in een benarde situatie.
Realiteit en fantasie raken in elkaar verstrengeld als Bo met de ultieme uitdaging geconfronteerd wordt. Ze is zich er niet van bewust dat ze niet enkel haar eigen leven riskeert.
Bo, Dyson en Kenzi gaan undercover om tijdens een jeugdkamp een Fae-seriemoordenaar te kunnen vangen. Tamsin krijgt bezoek van iemand uit haar verleden. Bo krijgt emotioneel nieuws.
Bo en Kenzi raken verstrikt in de intriges van een omheinde woonwijk als een babysitter hem om hulp vraagt. Lauren wacht een moeilijke en gevaarlijke beslissing.
Er heerst chaos als de mensen The Dal aanvallen. Ondertussen maakt de Morrigan van de gelegenheid gebruik om de spanningen tussen Light en Dark aan te wakkeren. Hierdoor belanden Kenzi en Hale in een kruisvuur.
Bo zet een reddingsmissie op touw om twee mensen die haar nauw aan het hart liggen te redden. Ze is zich echter niet bewust van de gevaren die er achter de hoek schuilen. Kenzi heeft een openbaring in verband met Hale. Dyson verneemt iets over Bo's verleden.
Lost Girl seizoen 3

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.