background
Lost Girl seizoen 1

Lost Girl seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

13 afleveringen | Fantasy | 2011 | 42 min |     | Beschikbaar t/m 30-09-2018

Als Bo ziet hoe een man zich probeert te vergrijpen aan een gedrogeerde vrouw, doodt zij hem via een kus. De vrouw is zakkenrolster Kenzi, die zich weinig herinnert van wat er gebeurd is. Bo claimt dat er niets aan de hand was, maar een video op Kenzi's mobieltje vertelt het tegendeel. Bo kan niet anders dan opbiechten dat zij een speciale kracht heeft: ze kan zowel mannen als vrouwen makkelijk verleiden om ze vervolgens te doden door het leven uit ze te zuigen. Ze is een succubus uit de Fae-clan. Kenzi weet Bo te overtuigen om samen mensen in nood te hulp te schieten.
Fae-engel Will-o'-the-Wisp ontdekt dat de verborgen schat verdwenen is en vraagt Bo om hulp. Hij vertelt dat hij informatie heeft over haar Fae-ouders, maar dat hij deze niet deelt voordat zij de dader gevonden heeft.
Bo ontdekt dat Kenzie haar actief promoot als privédetective. Ze ziet dat niet echt zitten, maar als een moeder zich meldt omdat haar studerende dochter vermist wordt, besluit ze de zaak toch aan te nemen.
Kenzi regelt een meidenavondje in Dal Riata en Bo laat zich verleiden om de nacht door te brengen met Fae-koppel Samir en Olivia. Na een wilde nacht vraagt Olivia aan Bo of ze de minnares van haar man wil doden. Bo weigert en Olivia besluit haar eigen krachten te gebruiken, maar dat gaat vreselijk mis. Kenzi en Bo kunnen niet anders dan redden wat er te redden valt en erger proberen te voorkomen.
Casino-eigenaar Mayer verzoekt Bo een klant op te sporen die een grote hoeveelheid geld gewonnen heeft. In ruil daarvoor wil hij haar informatie geven over haar verleden. Bo en Kenzi vinden de man, maar die is echter recent overleden. Zijn lichaam blijkt overgenomen te zijn door een Hsien, de Fae die overleeft in een vers stoffelijk overschot. Het spoor leidt verder richting Mayers concurrent Jesper Salming, maar de ontmoeting die Dyson en Bo met hem hebben zullen ze niet snel vergeten.
Kenzi eet per ongeluk van de soep die al eerder Halima, een Aswang die mensenvlees eet, ziek heeft gemaakt. Het blijkt dat er een onbekend gif in het gebruikte vlees heeft gezeten en de gezondheid van Kenzi en Halima gaat snel achteruit. Lauren en Bo gaan op onderzoek uit en het spoor leidt al snel naar een chemiebedrijf. Lauren gaat undercover en Bo probeert het tegengif op haar eigen manier te vinden want de tijd dringt voor Kenzi.
Na het vinden van een groot aantal spinnenwebben in de kelder van het clubhuis ontdekt Lauren dat deze gemaakt zijn door een Djieien, een rondzwervende Fae-spin van wie het gif zorgt voor extreme paranoia en moordneigingen. Als Kenzi en Bo zich raar beginnen te gedragen, vermoedt ze dat beiden gebeten zijn door de spin. Ze schakelt een expert in die de spin kan uitschakelen en zijn slachtoffers kan redden.
Op advies van haar Fae-informant gaat Bo op weg naar Lou Ann Heidinger, een Fae die in de gevangenis zit en meer over haar moeder zou moeten weten. Lou Ann ontkent echter enige kennis te hebben en als ze terugkeert naar haar informant, blijkt deze te zijn vermoord. Ze vermoedt dat zijn moord te maken heeft met haar bezoek aan Lou Ann en probeert nogmaals de vrouw aan het praten te krijgen voordat ze ter dood veroordeeld wordt.
Kenzi's vriend Sean krijgt via een voorspelling van een Banshee te horen dat hij eerdaags zal sterven. Kenzi dringt aan om het verloren contact met zijn broer Liam en vader Patrick te herstellen voordat het te laat is. Bo en Dyson vinden Liam, maar die heeft er geen behoefte aan om zijn broer te ontmoeten. Het wordt al snel duidelijk dat er veel speelt binnen Seans familie, maar na een bezoek aan Seans vader wordt duidelijk waar de doodsbedreiging vandaan komt. Bo wil ingrijpen maar ze wordt ervoor gewaarschuwd dat als Sean niet sterft, zij degene is die in zijn plaats dood zal gaan.
Tijdens een onderzoek ontmoet Bo de mooie Saskia, een ervaren succubus. Zij verleidt Bo maar als ze beseft dat Bo ook tot de Fae-clan behoort, haakt ze af. Bo denkt veel van deze vrouw te kunnen leren en vraagt of ze haar verder wil inwijden in het leven van een succubus. Saskia gaat op het verzoek in. Kenzi voelt zich bedreigd door deze vriendschap en helemaal als Saskia ook mee gaat helpen in de zelfmoordzaak waar ze aan werken.
Dyson wordt wakker naast het dode lichaam van Ba'al, een Fae met wie hij de vorige avond ruzie heeft gehad. Hij heeft geen idee wat er is gebeurd maar uit angst dat hij vervolgd wordt, vlucht hij naar Dal Riata. Geholpen door Bo, Kenzi en Trick gaat hij op zoek naar de ware toedracht van de moord. Die laatste twee krijgen te horen dat Dyson veranderde in een wolf en vervolgens Ba'al doodbeet. Aangezien deze verklaring komt van hun nemesis Vex, geloven ze het niet, maar de Morrigan uit de Fae-wereld eist uitlevering van Dyson.
Bo en Dyson gaan op zoek naar een man die verdwenen is tijdens zijn werk bij de Queensdale Country Club. Kenzi gaat undercover als serveerster en Bo en Dyson doen zich voor als een rijk, getrouwd stel om zo toegang te krijgen tot de exclusieve club. Ze horen dat veel clubleden ineens over veel geld beschikken, maar hun informant wordt vlak daarna dood teruggevonden. Hij blijkt niet de enige te zijn die onder verdachte omstandigheden om is gekomen na een clubbezoek. Saskia, de mooie en ervaren succubus, duikt weer op en Dyson staat erop dat Trick nu eindelijk de waarheid over haar vertelt.
Dyson moet toegeven dat hij al langer wist dat Aife Bo's moeder was, maar dat hij van Trick niets mocht zeggen. Trick legt uit dat hij jaren terug een clan-oorlog heeft voorkomen door Aife uit te leveren.
Lost Girl seizoen 1

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.