background
Drop Dead Diva seizoen 6

Drop Dead Diva seizoen 6

Inbegrepen bij Movies & Series

13 afleveringen | Komedie, | 2014 | 40 min |    | Beschikbaar t/m 30-09-2018

Jane vertegenwoordigt een lunchdame die beweert dat de school weigert arme kinderen te eten te geven. Owens onberekenbare broer Charlie komt op kantoor langs en beweert dat hij overvallen werd.
Jane verdedigt een man die tijd uitzit vanwege brandstichting waarbij de vrouw van een winkeleigenaar is omgekomen. Tijdens het proces botst Jane met de rechter, Owen. De advocate Belinda wordt aangenomen om Kim te vervangen nu zij op zwangerschapsverlof is. Belinda vormt meteen een duo met Grayson.
De spanning stijgt tussen Jane en Belinda wanneer ze een losgeslagen rockster verdedigen tegen zijn band die niet meer met hem wil samenwerken. Grayson probeert het graffitiwerk van een beroemde kunstenaar te beschermen.
Een jeugdvriend van Grayson vraagt hem en Jane hem te verdedigen in een gevecht met zijn schoonfamilie over waar zijn overleden vrouw te begraven. Kim ontmoet een 12-jarig pleegkind dat geadopteerd wil worden. Teri helpt Paul uit de nood als hij besluit een nieuwe auto te kopen.
Amerikaanse komische dramaserie. Jane vertegenwoordigt een cheerleader die wordt gepest door haar teamgenoten. Owen en Grayson helpen een koppel dat schulden heeft aan de stad. Paul kan zijn creditcard niet afbetalen.
Grayson en Jane krijgen een zaak toegewezen van een schijnbaar zachtaardige vrouw bij wiens rechtzaak nationale veiligheid betrokken is. Kim vertegenwoordigt vier kinderen die geadopteerd werden door een koppel juist vooraleer het koppel een volledig gratis renovatie van hun huis won, en de kinderen hierop terug in het pleegsysteem stelde.
Amerikaanse komische dramaserie over een model dat na haar dood terechtkomt in het lichaam van een advocate met overgewicht. Jane en Grayson helpen een tiener die op sterven ligt bij het vinden van een beenmergdonor. Kim krijgt Stacy zover dat ze op haar peuter past. Owen verdedigt een burgemeester wiens daden in vraag gesteld worden als hij enkele dakloze kinderen in het stadhuis laat logeren.
Grayson vreest dat zijn cliënt schuldig is aan moord. Jane vecht voor het recht van een student om de jongensbadkamer te gebruiken ook al is hij als meisje geboren. Stacy is bang dat Owen te genereus is.
Grayson ligt in het ziekenhuis met een schotwond. Jane vertegenwoordigt mensen die in de buurt van een sausfabriek wonen en beweren dat de dampen hen ziek maken. Kims vader hertrouwt, maar haar moeder klaagt dat hij hun oude trouwringen hergebruikte.
Jane vertegenwoordigt een cliënt die wordt aangeklaagd voor het identificeren van de dronken bestuurder die haar broer doodde en Kim vertegenwoordigt een buikspreker. Stacy voelt zich verraden.
Jane probeert de onschuld te bewijzen van een man die de doodstraf heeft. Kim vertegenwoordigt een dansgroep nadat hun danspassen zijn gestolen door een popster. Stacy maakt zich zorgen over Owens paniekaanvallen.
Jane helpt een moeder van wie haar zoon stierf tijdens een sportkamp. Owen en Kim raken steeds meer bezorgd over de relatie van Jane met Ian. Paul vertelt aan Ian dat hij de beschermengel van Jane is.
Paul stuurt pro bono-cliënten van de zaak naar Jane en Stacy wijst op het feit dat haar beste vriendin misschien niet naar haar bruiloft komt. Teri keert terug en ontdekt dat Ian een voormalige klasgenoot is van haar.
Drop Dead Diva seizoen 6

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.