background
Drop Dead Diva seizoen 5

Drop Dead Diva seizoen 5

Inbegrepen bij Movies & Series

13 afleveringen | Komedie, | 2013 | 41 min |    | Beschikbaar t/m 30-09-2018

Jane gaat fanatiek op zoek naar Owen, die verdween nadat hij zag hoe zij Grayson kuste voor hun huwelijk. Ondertussen helpt ze tevens een wanhopige vader die zijn 8-jarige zoontje wil redden.
Nadat ze het lichaam inneemt van een overleden lingeriemodel dat Britney heet, keert de 'oude Jane' terug om Janes hulp in te roepen een terdoodveroordeelde man te helpen. Kim heeft het moeilijk.
Jane heeft het moeilijk haar gevoelens opzij te zetten wanneer ze een gedumpte bruid vertegenwoordigt die de voormalige bruidegom voor de rechter sleept. Kim en Grayson vertegenwoordigen een surrogaatmoeder.
Om professioneel over te komen werken Jane en Owen samen aan de zaak van een tiener die wordt beschuldigd van spieken op school. Ondertussen nemen Kim en Grayson een zaak aan over een hond.
Jane probeert Owen en de eigenaren van een baseballteam te imponeren door hun beste speler te vertegenwoordigen die beschuldigd wordt van moord. Kim helpt een vriend te vechten voor alimentatie.
Jane probeert het bij te leggen met Owen gedurende hun samenwerking. Kim neemt het op tegen Graysons ex-verloofde Vanessa. Stacy nodigt enkele van haar voormalige vriendjes uit voor een 'donorfeestje'.
Jane en Grayson vertegenwoordigen deelnemer Donna wanneer ze is ontdaan van haar kroon vanwege haar bewering over fraude bij de missverkiezing. Kim verdedigt haar vader Larry wanneer deze de wet probeert te breken om toch maar trainer te kunnen blijven van het baseballteam.
Amerikaanse komische dramaserie over een model dat na haar dood terechtkomt in het lichaam van een advocate met overgewicht. Na een vrijgezellenfeest verdedigt Jane, aan de grens van Mexico en Amerika, de verloofde van de bruid die zijn eigen feestje aan de andere kant van de grens hield. Kim en Grayson vertegenwoordigen een erotische romanschrijfster die een uitgeverij ervan beschuldigt haar online book geplagieerd te hebben.
De inspanningen van Jane om een blijf-van-mijn-lijfhuis te redden brengt per ongeluk haar toekomst in gevaar. Grayson vertegenwoordigt een tiener die denkt dat hij een vampier is.
Terwijl Owen en Grayson vechten voor het recht van hun cliënt om met de vrouw te trouwen die hij liefheeft, behandelt Jane twee scheidingen. Op privévlak ontdekt Jane dat Owen en Stacy een etentje gepland hebben.
Jane verdedigt iemand die in het midden van een drugsvangst is beland. Owen vecht voor de carrière van een tiener door het stoppen van de publicatie van een naaktfoto. Grayson heeft een nieuwe cliënt die voor de derde keer wil trouwen.
De arrestatie van Bobbie Dobkins voor het huren van een mannelijke prostituee ontbloot hoe ze op onorthodoxe manieren heeft geprobeerd haar seksleven te verbeteren. Grayson reist naar Wyoming om een scheiding te regelen tussen een koppel dat in Californië trouwde, maar een tweede huis kochten in Wyoming.
Amerikaanse komische dramaserie. Terwijl Jane zich zorgen maakt over haar moeders gezondheid, neemt ze een zaak aan van een Amish boer die tegen fracking strijdt. Grayson wil Jane kussen, maar dan komt de echte Jane, als Britney, opdagen.
Drop Dead Diva seizoen 5

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.