background
Drop Dead Diva seizoen 4

Drop Dead Diva seizoen 4

Inbegrepen bij Movies & Series

13 afleveringen | Komedie, | 2012 | 40 min |    | Beschikbaar t/m 30-09-2018

Jane en Owen genieten van hun vakantie, maar het bedrijf davert op zijn grondvesten nu Kim aan het roer staat en ontdekt dat er serieuze financiële problemen zijn. Grayson geeft zijn gevoelens voor Jane een plaats.
Jane en Grayson werken samen aan een zaak: een 16-jarige gamer wil zijn vader vervolgen. Stacy en Nikki beslissen om samen een zaak op te starten, ondanks Janes twijfels. Kim verdedigt haar vader.
Kim en Parker bundelen de krachten om Owens zus te verdedigen. Grayson helpt Stacy en Nikki om de juridische kant van hun zaak in orde te brengen. Jane verdedigt ondertussen een oudere vrouw die ontslagen werd.
Jane en Kim vervolgen de producer van een realityshow. Parker is in shock wanneer zijn zoon Eric opdaagt op kantoor en houdt zich tevens bezig met een zaak over twee vrouwen die allebei denken dat hun geliefde gereïncarneerd is in dezelfde rat.
Jane neemt de verdediging op zich van een jonge vrouw die uit haar gearrangeerde huwelijk met de prins van Bhutan wil komen. Kim en Parker proberen ervoor te zorgen dat Erics leerkracht zijn baan terugkrijgt.
Jane en Grayson houden zich bezig met een ingewikkelde zaak over de dood van een ingenieur. Parker verneemt dat Elisa vastbesloten is om hem buiten haar leven te houden en volledig voogdij over hun zoontje te krijgen. Daarom besluit ze te verhuizen.
Terwijl Jane door haar moeder Elaine gerekruteerd wordt om haar voormalige oppas te verdedigen, ontdekken Teri en Stacy de ware reden van het vetrek van Owen. Ondertussen probeert Parker, met de hulp van Grayson, een potentiële, nieuwe investeerder te benaderen.
Jane komt in een rechtszaak tegenover haar voormalige mentor van Stanford Law School te staan. Kim begint haar bedekingen te krijgen bij Gina. Grayson besluit zijn gevoelens aan Jane te uiten.
Jane en Grayson vertegenwoordigen een vrouw die het hoederecht eist over de assen van haar overleden verloofde. Owen keert plots terug. Kim en Parker proberen uit te zoeken hoeveel schade Gina heeft aangericht.
Jane verdedigt Deb's moeder als ze wordt aangeklaagd door een dans student. Grayson en Kim verdedigen het fatsoen van een sculptuur.
Kim en Grayson vertegenwoordigen een spermadonor die zijn vaderschapsrechten opeist. Teri en Luke doen zich voor als Jane en Owen zodat Jane haar afspraak om een huwelijksmenu te gaan uitproberen niet moet afzeggen.
Jane mag op de nationale televisie komen met haar idool Lawrence Brand. Voor ze het weet gaat Jane viral. Stacy is gedwongen op zoek te gaan naar Nikki om de toekomst van de winkel te kunnen veiligstellen.
Grayson uit zijn gevoelens voor Jane op haar trouwdag. Een vrouw weigert een levensreddende operatie te ondergaan wanneer een tumor haar plots heel slim maakt. Kim verdedigt een zangeres. En Luke ontdekt Kims geheim.
Drop Dead Diva seizoen 4

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.