background
Drop Dead Diva seizoen 2

Drop Dead Diva seizoen 2

Inbegrepen bij Movies & Series

13 afleveringen | Komedie, | 2010 | 42 min |    | Beschikbaar t/m 30-09-2018

Deb wordt geconfronteerd met een nieuwe driehoeksverhouding en zit met meer vragen dan ooit. Ook haar carrière is onzeker.
Jane probeert te voorkomen dat de vermiste Daniel Porter dood verklaard wordt. Hij is jaren geleden verdwenen en zijn vrouw Lindsey is inmiddels hertrouwd. Tot ieders verbazing verschijnt de vermiste man ineens weer.
Janes volgende zaak wordt complex wanneer ze ontdekt dat twee van haar cliënten getrouwd zijn met dezelfde man. Kim krijgt goed nieuws. Stacy probeert een nieuw must-have item uit te vinden: de armvelope.
Janes relatie met Tony wordt interessant, maar net dan wordt ze gestoord door Teri die haar hulp nodig heeft. Jane denkt dat de zaak gemakkelijk opgelost zal worden, maar dat is buiten haar cliënt gerekend.
Nadat de moeder van Jane werd gearresteerd, moet Jane haar vader leren kennen. Ze ontmoette hem nooit eerder, maar heeft nu zijn hulp nodig. Ondertussen ontdekt Fred dat Kim en Parker een relatie hebben.
Jane helpt Grayson met de verdediging van de zanger van een bekend popduo. Het andere bandlid wordt verdedigd door Vanessa. Kim verdedigt de eigenaar van een bed & breakfast als deze een brutale recensie krijgt.
Debs moeder vraagt Jane om Samantha, een vriendin van de familie, te vertegenwoordigen. Maar Samantha blijkt de lang verloren dochter te zijn van Bobbie. Kim en Grayson werken samen aan een voogdijzaak.
Janes spontane gedrag overtuigt de beroemde, maar onhandelbare en intens gemene modeontwerpster Ellie Tannen om haar zaken voortaan onder te brengen bij Janes firma. Maar Jane krijgt al snel spijt.
Jane en Kim werken samen aan een dicriminatiezaak. Grayson en Vanessa groeien dichter naar elkaar toe.
Jane woont een prijsuitreiking bij waar ze bekroond zal worden voor haar juridisch werk voor de politie. Een vrouw die Jane ervan beschuldigt haar man te stelen zet echter een domper op de feestvreugde.
Parker geeft Kim de opdracht om zijn goede vriend, de bekende tv-producent A.J. Fowler, te verdedigen tegen een aanklacht van een van de deelneemsters van zijn realityshow. Kim heeft echter haar bedenkingen.
Jane gaat de strijd aan met studente Madison en haar moeder. Madison zet onflatteuze foto's van haar klasgenoten op haar blog en ze weigert ze op verzoek te verwijderen. Maar dan wordt Jane zelf slachtoffer.
Wanneer Stacy in een reclamespotje mag acteren en een acteur moet kussen, weet Fred zich geen raad van jaloezie. Jane en Grayson nemen de verdediging op zich van een vrouw die cryogeen wil bevroren worden.
Drop Dead Diva seizoen 2

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.