background
Drop Dead Diva seizoen 1

Drop Dead Diva seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

13 afleveringen | Komedie, | 2009 | 45 min | | Beschikbaar t/m 30-09-2018

Deb, een mager model, sterft in een auto-ongeval. Bij haar aankomst in de hemel wordt ze echter terug naar aarde gestuurd en komt zo per ongeluk in het lichaam van een advocate met overgewicht terecht.
Jane verdedigt een serveerster die ontslagen werd nadat ze was aangekomen, maar ze heeft moeite om haar rol goed te spelen. Chad eist de nier die hij afstond aan zijn vrouw terug nu ze scheiden.
Jane krijgt te maken met haar verleden wanneer een zaak van vorig jaar opnieuw wordt geopend. Kim en Grayson vervolgen een psycholoog die de echtgenoot van hun cliënt heeft behandeld.
Debs moeder heeft een advocaat nodig voor haar scheiding. Jane en Kim verdedigen een man die beweert dat het bedrijf waarbij hij zijn hond gekocht heeft, hem niet de hond gegeven heeft die hij wilde.
Nu Janes 32e verjaardag voor de deur staat, beseft Deb dat ze acht jaar van haar leven heeft verloren. Kim en Grayson storten zich op een zaak over een man die getrouwde mannen helpt bij het bedriegen van hun vrouw.
Grayson vertegenwoordigt een acteur die verkeerdelijk dood werd verklaard door een website. Jane neemt het op voor een vrouw die naar de rechtbank moet voor een misdrijf dat ze 20 jaar geleden pleegde.
Fred wordt terug naar de hemel gestuurd. Kim en de firma worden gedagvaard wegens seksuele intimidatie. Janes nieuwe cliënt wil de goeroe van een vermageringsprogramma vervolgen omdat ze hartklachten kreeg.
Deb staat voor een dilemma: de middelbareschoolreünie van Jane bijwonen of een exentrieke cliënt verdedigen? Grayson en Kim vertegenwoordigen een cliënt dat haar verloofde betropte met haar getuige.
Jane wordt met zachte hand uit een kledingwinkel verwijderd waar ze haar maat niet hebben. Ze vervolgt de winkel, maar is niet zeker of de rechter zal luisteren. Grayson verdedigt de dochter van Parkers vriend.
Rechter Madeline Stone schakelde de hulp in van een relatiebureau in de hoop wat meer liefde in haar leven te brengen. Jane probeert de reden van Freds onverwachte bezoek te achterhalen.
Janes nieuwe cliënte denkt dat ze verwisseld werd bij haar geboorte. Ook Jane heeft ouderlijke problemen.
Jane krijgt de kans om Debs favoriete model Christy Talbot te ontmoeten. Maar wanneer haar man vermoord wordt teruggevonden, wordt de zaak heel gecompliceerd. Grayson en Kim verdedigen een weduwe.
Parker overweegt een nieuwe partner, maar zijn keuze zal niet bij iedereen in goede aarde vallen. Jane krijgt een verassing uit haar verleden.
Drop Dead Diva seizoen 1

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.