background
True Detective seizoen 2

True Detective seizoen 2

Inbegrepen bij Movies & Series XL

8 afleveringen | Misdaad | 2015 | 55 min |    | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Seizoenspremière. De bizarre verdwijning van een stadsmanager zet een lucratief ontwikkelingsplan op de helling. Bij het resulterende onderzoek raken drie erg verschillende politiemensen betrokken. De onrustwekkende verdwijning is ook een streep door de rekening van diens zakenpartner, een beroepscrimineel die zijn plannen om voortaan "legaal" te gaan onverwachts gedwarsboomd ziet.
De lijkschouwing van Ben Caspar onthult de weerzinwekkende details van zijn dood. Ray en Ani vragen zich af of zijn voorliefde voor prostituees hier een rol in speelde. Ondertussen poogt Frank te achterhalen wat er met zijn verloren fortuin gebeurd is.
Paul zoekt uit hoe het zit met de prostitutie, terwijl Frank te maken krijgt met het eerste sterfgeval van een geheime oorlog, waardoor hij opnieuw in de wereld terecht komt waar hij uit probeerde te ontsnappen.
Het onderzoeksteam volgt het spoor van de lommerd om een verdachte in de zaak-Caspere in het nauw te drijven. Frank keert naar zijn verleden terug om een schuld in het heden af te lossen.
Ray en Frank denken eraan om hun leven een nieuwe wending te geven. Ani en Paul volgen een spoor dat hen naar de kust voert.
Frank heeft een ontmoeting met Mexicaanse drugs dealers. Ani infiltreert een exclusieve kring terwijl Ray en Paul haar in de gaten houden.
Ray, Ani en Paul nemen voorzorgsmaatregelen om te voorkomen dat ze gesnapt worden en een donker mysterie te ontrafelen. Frank is bezig met de gevolgen van zijn verraad.
Frank, Ray en Ani overwegen hun opties terwijl de moordenaar van Caspere en de omvang van de corruptie worden onthuld.
True Detective seizoen 2

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.