background
Brink, The seizoen 1

Brink, The seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series XL

10 afleveringen | Komedie | 2015 | 30 min |       | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Alex Talbott, een nietszeggende diplomaat in Islamabad, Pakistan en zijn chauffeur raken in de problemen nadat ze de stad in reden om wiet te scoren. Een groot opgezette demonstratie waar ze per ongeluk in verzeild raken loopt al snel uit de hand, Alex en Rafiq vluchten uit hun auto en zoeken dekking in het huis dat Rafiq deelt met zijn ouders en zijn zus
President Navarro en Minister van Defensie Grey willen een militaire respons op de bedreigingen van Generaal Zaman, maar Walter waarschuwt dat een luchtaanval een nieuwe wereldoorlog zou kunnen ontketenen. Samen met zijn rechterhand Kendra moet hij op zoek naar een gematigd contactpersoon binnen de Pakistaanse regering die de lont uit het kruitvat wil helpen halen. Wanneer Zaman ontdekt dat er vanuit Rafiqs huis geheime informatie werd verstuurd, laat hij de woning bestormen, zijn familie bedreigen en Alex ontvoeren naar een onbekende locatie, om hem daar op weinig mensvriendelijke wijze te ondervragen. In de hemel boven Pakistan probeert een wanhopige Zeke, onder het toeziend oog van Walter en de President, om de gedrogeerde Glenn te laten ontnuchteren. Helaas lanceert zijn partner een raket die drie wereldhoofdsteden op het puntje van hun stoel laat zitten...
Alex krijgt van Zamans halfbroer Raja de opdracht om Walter een boodschap te bezorgen. Hij hoopt dat deze missie ervoor zal zorgen dat hij niet naar Bagdad gestuurd wordt. Vooraleer Walter naar New Delhi kan vertrekken, krijgt hij aan het thuisfront nog enkele persoonlijke en professionele verrassinkjes te verwerken. Op het vliegdekschip wachten Zeke en Glenn het onderzoek naar de neergeschoten drone af.
Walter legt het advies van de dokter naast zich neer en belegt in New Delhi een ontmoeting met de Indische Minister van Buitenlandse Zaken. Hij dringt aan op een terugtrekking van diens troepen. Zeke overweegt de voor- en nadelen van een dubbelleven vooraleer hij met Glenn op verkenningsmissie vertrekt. In Islamabad probeert Alex een pakje te bezorgen aan Raja, maar dat blijkt niet zo eenvoudig.
Zeke en Glenn ontsnappen in stammengebied op het laatste nippertje aan twee gewapende mannen en worden opgepikt door een excentriek Brits koppel. Omdat Fareeda vermist is, trekken Alex en Rafiq naar haar school. Daar stuiten ze op een groep meisjes die nergens heen kunnen. Walter gaat tegen zijn President in met een ongepland bezoekje aan de Israëlische Minister van Buitenlandse Zaken.
Walter wordt teruggefloten naar DC, maar loopt in Tel Aviv Joanne tegen het lijf. Hij wringt zich in allerlei bochten om haar nieuwe functie in zijn voordeel uit te spelen. Zeke en Glenn, die gegijzeld worden door Martin en Vanessa, stemmen ermee in om met hun rollenspelletjes mee te spelen, in de hoop op vrijlating. Later heeft Alex een ontmoeting met Kittredge, die een onthullende droom met hem deelt.
Zeke wordt uitgedaagd voor een gevecht. Op weg naar DC verzint Walter een medisch noodgeval om een landing te verforceren. Nu de Amerikaanse ambassade is afgesloten, probeert Alex te ontsnappen.
Nu de spanningen in Islamabad toenemen, probeert Walter de president te overtuigen om voorzichtig te werk te gaan. Zeke moet leren omgaan met de vrouwen in zijn leven. Op de ambassade probeert Alex het bij te leggen met Rafiq en Fareeda.
Walter probeert een deal te maken. Zeke en Glenn vinden een manier om de tijd te doden nu ze huisarrest hebben. Met Rafiq als tolk, probeert Alex uit te vinden of hij Walter's 'Plan B' moet uitvoeren.
Met een mondiale crisis op handen vinden Zeke en Glenn zichzelf opnieuw in een lastig parket. Walter probeert de situatie te sussen via videoconference met verschillende staatshoofden. Alex doet een poging om een persoonlijke band op te bouwen met Zaman.
Brink, The seizoen 1

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.