background
Ballers seizoen 1

Ballers seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series XL

10 afleveringen | Komedie | 2015 | 30 min |      | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Voormalig sterspeler Spencer Strasmore heeft te kampen met het overlijden van een goede vriend en oud-ploeggenoot. Hij wil er alles aan doen om zijn cariere opnieuw vorm te geven, nu zijn dagen als footballer geteld zijn. Zijn nieuwe werkgever bij een financiele firma, Joe voert de druk flink op en eist dat Spencer meer probeert te verdienen aan zijn vriendschappen. Ondertussen gaat Charles met tegenzin op banenjacht. De getalenteerde Ricky moet zijn trots inslikken om een nieuw thuis te vinden. Vernon benadert Spencer om hem te helpen nu zijn cariere in een stroomversnellig terecht is gekomen.
Om uit de financiele moeilijkheden te komen probeert Spencer een deal te sluiten met Vernon, maar wordt hier in belemmert door diens beste vriend, Reggie. Ondertussen doet Jason er alles aan om een nieuw contract voor zijn client te regelen. Tijdens zijn eerste dagen bij zijn nieuwe team komt Ricky er achter dat niet al zijn nieuwe ploeggenoten het beste met hem voor hebben. Charles heeft moeite zich te contreren op zijn nieuwe baan. Tijdens een brunch adviseert Spencer Vernon om te leren van zijn fouten.
Spencer en Joe organiseren een bedrijfsevenement op een jacht, in de hoop zo nieuwe klanten te kunnen lokken. In hun verwoede strijd om Vernon binnen te halen, bereikt de concurrentie tussen Spencer en Reggie het kookpunt. Charles is zijn pensioen zodanig beu dat hij besluit een nachtje de teugels te vieren. Ricky ontdekt dat zijn ruzie met zijn teamgenoot Alonzo misschien wel aan een louche connectie te wijten valt.
Spencer wordt door Tracy onder druk gezet om naar een neuroloog te gaan. Charles wordt achtervolgd door de vrouw die hij de nacht voordien heeft leren kennen en Joe legt de regels naast zich neer om een grote vis te vangen. Ricky krijgt nog meer problemen en gaat op zoek naar een mantra. Wanneer Reggie probeert om Vernons heronderhandeling naar zijn hand te zetten, grijpt Spencer in.
Ricky probeert iets te vinden wat hij en Alonzo gemeenschappelijk zouden kunnen hebben. Charles' huwelijk wordt op de proef gesteld. Wanneer Vernon een crisis moet verwerken, bieden Spencer en Joe aan om hem te helpen.
Charles neemt zich voor om zich voor de verandering eens egoïstisch te gedragen. Joe knoopt onderhandelingen aan met Maximo. Wanneer de pers Rickys activiteiten naast het veld aan de grote klok hangt, kan hij niet anders dan alles op te biechten om zijn carrière te redden. Nadat Tracy hem met de neus op de feiten heeft gedrukt, besluit Spencer zijn angsten onder ogen te zien.
Spencer besluit de schuld op zich te nemen voor Vernon, maar belandt nog dieper in de problemen. Julie en Bella beklagen zich over hun mannen. Jason wordt onzeker door zijn moeders nieuwe vriend. Spencer en Charles nemen afscheid van Rodney en denken na over hun liefde voor het spel.
Spencer moet zijn verleden onder ogen komen om Vernon te redden. Joe doet een permanente toezegging aan zijn toekomst. Charles zet zijn football vaardigheden in op zijn werk. Ricky zet alles op alles om Bella terug te winnen.
Spencer probeert het goed te maken. Joe voelt zich gekleineerd als hij over het hoofd gezien wordt op zijn werk. Charles krijgt nieuws dat zijn leven verandert. Bella daagt Ricky uit om op te groeien. Vernon wordt vermist nadat hij de waarheid leert over Reggie.
Seizoensfinale. Spencer moet een belangrijke beslissing maken als Joe hem een nieuwe start aanbiedt. Charles krijgt een tweede kans. Jason en Spencer proberen Vernon wat verstand bij te praten.
Ballers seizoen 1

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.