background
Teenage Mutant Ninja Turtles seizoen 2

Teenage Mutant Ninja Turtles seizoen 2

Inbegrepen bij Movies & Series

26 afleveringen | Familie, Kids (59 jaar) | 2013 | 22 min | | Beschikbaar t/m 30-06-2018 | € 0

Acteurs

Shredder sluit een deal met de Kraang voor een lading mutagen. Dit levert nog grotere problemen op voor de Turtles - zelfs hun vriendschap met April komt nu in gevaar.
Als de Turtles tegenover de nieuwste dreiging van Shredder komen te staan, een leger Robo Foot Soldaten, neemt Karai Leonardo gevangen en dwingt hem te vechten tegen deze nieuwe, verbeterde ninjas die iedere beweging van hem meteen kunnen nadoen.
Op hun zoektocht naar mutagen vinden de Turtles een gemuteerde eekhoorn die ze meenemen naar hun hol. Als het dier zich begint te vermenigvuldigen, moeten de Turtles ze zien te vangen voor ze ontsnappen richting de stad.
Donatello is als een gek met mutagen aan het experimenteren op zoek naar een geneesmiddel voor April's gemuteerde vader. Maar daardoor brengt hij April in gevaar, en krijgt zij Mutagen Man achter zich aan.
Michelangelo is het zat om altijd maar het onderdeurtje van het team te zijn. Maar als hij experimenteert met mutagen, loopt hij een gevaarlijke infectie op die heftig toeslaat.
April probeert haar normale puberleventje weer op te pakken, maar als ze Karai opnieuw achter zich aan krijgt, weet ze dat haar nieuwe vriend Casey nu misschien ook gevaar loopt.
De Turtles worden opgejaagd door een andere gemuteerde schildpad, Slash, die nog een appeltje met de broers te schillen heeft.
April wil niet langer thuiszitten als haar broers op pad gaan en eist dat ze met de Turtles mee mag op hun missie naar TCRI. Daar doen ze een afschuwelijke ontdekking over April's verleden.
Na het zoveelste gevecht met mutanten en ninja's, besluit Casey Jones in z'n eentje het kwaad te bestrijden. Dan ontmoet hij Raphael en het kost de twee heethoofden moeite om niet elkaar, maar hun gemeenschappelijke vijand te lijf te gaan.
Een gemuteerde schimmel verspreidt zich door het riool, waardoor de Turtles en April met hun angsten geconfronteerd worden en Leonardo zijn grootste angst onder ogen moet zien - zijn team verliezen.
Als Donnie Metalhead een flinke upgrade geeft, is het de vraag of deze super slimme Metalhead te vertrouwen is, of dat Donnie per ongeluk een nieuwe vijand heeft gecreëerd.
Als de Rat King weer opduikt, moet Splinter zijn schuldgevoelens loslaten én zijn angst overwinnen dat de Rat King hem weer zal overheersen, voor hij zijn vijand voorgoed kan verslaan.
Oog in oog met een nieuwe, dodelijke handlanger van Shredder, moet Leo beslissen of hij het leven van zijn broers op het spel zet, of Splinter om hulp vraagt. Donnie moet zijn jaloezie voor Casey opzijzetten om te ontdekken wat de Kraang van plan zijn.
Oog in oog met een nieuwe, dodelijke handlanger van Shredder, moet Leo beslissen of hij het leven van zijn broers op het spel zet, of Splinter om hulp vraagt. Donnie moet zijn jaloezie voor Casey opzijzetten om te ontdekken wat de Kraang van plan zijn.
De Turtles spelen gezellig een fantasie spel, maar als het spel ineens echt wordt, moeten ze fantasie en realiteit uit elkaar leren houden.
De Turtles slagen erin retro-mutagen te maken, waarmee ze hopen April's vader terug te veranderen. Maar het gaat mis als Baxter Stockman dreigt April te muteren.
Raph twijfelt of Casey wel sterk genoeg is om tegen gevaarlijke mutanten te vechten. Dan staan ze oog in oog met Slash, die ook een nieuwe partner heeft: de Amfibietank!
Tiger Claw keert terug en is van plan de Turtles voorgoed uit de weg te ruimen.
Mikey ontdekt dat een onbekende mutant mensen aanvalt en ontvoert met behulp van levende pizza's, maar als hij het de anderen vertelt geloven ze hem niet.
Terwijl Leo probeert zijn team te overtuigen dat ze Karai moeten redden, steelt een onbekende meesterdief de helm van Shredder, die de Turtles per ongeluk in de handen krijgen.
Anderen keken ook:

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.