background
I Live With Models seizoen 1

I Live With Models seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

7 afleveringen | Komedie, | 2014 | 21 min | | Beschikbaar t/m 31-08-2018 | € 0

Acteurs

Als gewone kerel Tommy ontdekt wordt als handmodel, wordt hij met drie bloedmooie modellen in een chic strandhuis gezet. Hij maakt een vreselijke eerste indruk, tot hij kans ziet Scarlet aan werk te helpen.
Tommy mag op werkreis naar Japan, maar dan moet hij wel leren hoe je met één hand een beha losmaakt. Anna moet leren smoezen met een beroemde fotograaf en er komt een nieuw mannelijk model in het appartement wonen.
Tommy koopt een wit pak dat hij niet kan betalen. Hij wil het net terugbrengen als hij een mooie meid met een dure smaak ontmoet. Intussen vecht Scarlet tegen ziekte om bij haar eerste catwalkshow te zijn en Enrique jaagt op een eekhoorn.
Wanneer Tommy door Seth wordt gedumpt als poolpartner, probeert Enrique hem het toernooi te laten winnen. Scarlets afspraak met een onorthodoxe fotograaf gaat mis en Anna kan niet wachten op haar verjaardagscadeau van haar rijke vriendje.
Op een chic modefeestje pakt Anna een handtas in plaats van een goodiebag en probeert ze het leven van de eigenaar de stelen. Luke manipuleert Tommy wanneer deze met een andere impresario praat en Enrique maakt kennis met de liefde.
Scarlet krijgt een kans van haar heldin - de machtige tijdschriftredactrice Joanna Vermouth. Maar wanneer Tommy zich ermee bemoeit, staat haar hele carrière op het spel. Anna wil Enrique's slaapkamer en zegt tegen hem dat het er spookt.
Nadat Anna het te bont heeft gemaakt, trapt Luke haar definitief uit haar appartement. Uit wraak begint Anna haar eigen modellenbureau in een poging Luke's klanten weg te kapen.

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.