background
Geordie Shore seizoen 10

Geordie Shore seizoen 10

Inbegrepen bij Movies & Series

8 afleveringen | Reality | 2015 | 43 min | | Beschikbaar t/m 30-09-2018 | € 0

Acteurs

Echt wel! Onze favoriete feestbeesten zijn terug! Als Charlotte hoort van een wedje tussen Gary en Aaron komt ze met een plan - maar maakt ze er een rotzooitje van? James twijfelt aan z'n toekomst in het huis.
Alles staat op z'n kop in het huis als James een schokkende mededeling doet en er twee nieuwe huisgenoten bij komen. De eerste avond van de groentjes wordt verpest door een grote ruzie tussen Charlotte, Marnie en Holly.
Het is de eerste ochtend voor de nieuwelingen, maar Holly, Kyle en Charlotte zijn er niet. Holly opent haar hart voor Kyle, maar voelt hij hetzelfde voor haar? En Gary breekt Charlotte's hart met een schokkende openbaring.
Charlotte keek op tegen deze dag. Gary stelt z'n nieuwe vriendin voor aan de familie. Maar zal Gestoorde Charlotte zich ook laten zien? Ondertussen worden Marnie en Aaron steeds meer verleid door elkaars geflirt.
Iedereen is blij als Anna vertelt dat ze een klus hebben in een ander land. Tot ze terecht komen op een caravanpark in Wales. Marnie besluit om Aaron eens flink de waarheid te vertellen, wat eindigt met de twee samen in bed.
Hamburg krijgt Tash On Tours over zich heen, maar kunnen ze het daar aan als Marnie losgaat tegen Aaron? Holly raakt paranoïde over haar non-relatie met Kyle en Chloe en Nathan worden tot ieders verrassing wel erg close.
Chloe ontmoet 'psycho Charlotte' na een avondje stappen. Holly's terugkeer wordt verpest als ze hoort waarom Kyle geen vaste relatie met haar wil... Is het helemaal klaar tussen hen?
Scotty T is terug en heeft een stoere activiteit voor de Geordie-crew in petto. Ondertussen loopt de spanning hoog op terwijl Holly op Kyle's beslissing wacht: Is haar verleden hem te veel of worden ze een stel?
Anderen keken ook:

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.