background
Silicon Valley seizoen 2

Silicon Valley seizoen 2

Inbegrepen bij Movies & Series XL

10 afleveringen | Komedie | 2015 | 28 min |   | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Na hun succes tijdens TechCrunch Disrupt, krijgen de heren van Pied Piper te kampen met een waar aandachtsbombardement in Silicon Valley. Monica probeert het juiste doen voor haar nieuwe baas Laurie, een prikkelbare speler in Silicon Valley die alles op alles wil zetten om Pied Piper binnenboord te houden. Peter Gregory’s bedrijf wacht een aantal grote veranderingen. Ook neemt Richard een belangrijk besluit over de toekomst van het bedrijf en is er groot nieuws afkomstig van Hooli.
Na de instorting van Hooli, hebben Richard en de jongens moeite met het vinden van een investeerder. Hun financiele en rechtelijke problemen beginnen het bedrijf ook parten te spelen. Dinesh, getergd door geld problemen, probeert een einde te maken aan de Kickstarter campagne voor de nieuwe app van zijn neef ‘Bro’. Nu Pied Piper op de rand van de afgrond staat, krijgt Richard een verrassend aanbod.
Terwijl hij het voorstel van Gavin overweegt, komt Russ Hanneman, een reputatie-bewuste biljonair, met het voorstel om Pied Piper te backen. Maar, misschien is hij niet zo ‘hands-off’ als hij zich voor doet. Monica moet een gespannen Laurie in bedwang houden, nadat hij er achterkomt dat Richards deal met Hooli nog niet helemaal rond is. Gilfoyle en Dinesh proberen op slinkse wijze hun doelen te bereiken en Gavin bedenkt een nieuwe strategie om de vijand te verslaan.
Richard en Elrich krijgen ruzie over een mogelijke nieuwe werknemer, Dinesh en Gilfoyle bespeuren onraad wanneer een vrouwelijke werkneemster een hoger salaris krijgt dan zij. ‘Big Head’ krijgt promotie, maar is niet voorbereid op de consequenties. Tijdens een directie bespreking, lukt het Monica en Richard niet om het beoogde aantal stemmen binnen te halen. Jared implementeert een nieuwe discriminatie regeling.
Pied Piper heeft moeite met het vinden van kantoorruimte, omdat Gavin zich overal mee bemoeit. Ondertussen zorgt een luidruchtige buur voor problemen. Gilfoyle houdt zich bezig met het bouwen van servers, terwijl Richard met tegenzin Jared in huis neemt. Er wordt getwijfeld aan Big Heads management-stijl, en het grandiose debuut van Nucleus nadert.
Monica moedigt de jongens aan om de kans een evenement live te streamen met beide handen aan te grijpen. Erlich zoekt contact met zijn oude pupil, Double-A, die met zijn energie drank miljardair geworden is. Al snel komt Richard er echter achter dat Erlich’s vriendschap met Double-A niet helemaal is wat hij zich er van voorstelde. Gilfoyle en Dinesh proberen een oplossing te vinden voor een morgelijk probleem met hun livestream. Ondertussen probeert Jared een vriendschap tussen Carla en Monica te forceren.
Richard wordt gedwongen samen te werken met een van zijn tegenstanders om het einde van zijn bedrijf te voorkomen. Gavin probeert het tij van het falende Nucleus te keren. Ondertussen probeert Dinesh online vrouwen te versieren. Nadat Gilfoyle met een riskant idee komt, besluit Richard contact op te nemen met een onwaarschijnlijke klant.
Richard maakt zich zorgen om zijn veiligheid, nadat zijn medelijden met een concurrent leidt tot een onverwachte fete. Jared liegt over de grootte van Pied Piper om resultaten te boeken. Onder druk van de directie leden, probeert Gavin van zijn verantwoordelijkheden af te komen. Jian-Yang en Erlich proberen een voet tussen de deur te krijgen bij Raviga, en komen achter een groot geheim van Monica.
Wanneer Pied Piper en Hooli voor een bindende arbitrage kiezen, eist Erlich om te mogen getuigen. Big Head voelt zichzelf gesteund en Richard staat voor een moreel dilemma, omdat hij begint te beseffen dat de eis van Hooli nog zo gek niet is. Intussen stellen Jared, Dinesh en Gilfoyle in het Hacker Hostel een filosofische theorie en het verband met hun livestream in vraag.
Terwijl de jongens het lot van Pied Piper afwachten, leid een onverwacht drama tot een piek in het dataverkeer op hun livestream waardoor ze veel werk moeten verzetten. Terwijl Erlich zijn toekomst overweegt, doet Richard er alles aan om die van Pied Piper te redden.
Silicon Valley seizoen 2

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.