background
Game of Thrones seizoen 5

Game of Thrones seizoen 5

Inbegrepen bij Movies & Series XL

10 afleveringen | Drama, Fantasy | 2015 | 60 min |    | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Cersei en Jaime proberen zich aan te passen aan een wereld zonder Tywin. Varys onthult een samenzwering aan Tyrion. Dany moet een nieuwe bedreiging voor haar heerschappij onder ogen zien. Jon voelt zich gevangen tussen twee koningen.
Arya landt in Braavos. Pod en Brienne komen tijdens hun zoektocht in nauwe schoentjes te zitten. Omdat Ellaria Sand op wraak zint na de dood van Oberyn, vreest Cersei voor de veiligheid van haar dochter in Dorne. Stannis verleidt Jon. Een raadgever verleidt Dany.
In Braavos ziet Arya de God met de Vele Gezichten. Koningin Margaery geniet in King's Landing van haar nieuwe echtgenoot. Tyrion en Varys bewandelen de Lange Brug van Volantis.
De militie van het Lot wordt steeds agressiever. Jaime en Bronn reizen naar het zuiden. Ellaria en de Sand Snakes zweren dat ze Oberyn zullen wreken.
Dany moet een moeilijke keuze maken in Meereen. Jon recruteert een onverwachte bondgenoot. Brienne zoekt naar Sansa. Ramsay is Theon nog steeds de baas.
Arya oefent. Jorah en Tyrion komen een aantal slavendrijvers tegen. Trystane en Myrcella verzinnen een plan. Jaime en Bronn bereiken hun doel. De Sand Snaken vallen aan.
Jon bereidt zich voor op een conflict. Sansa praat met Theon. Brienne wacht op een teken. Stannis blijft koppig. Jaime probeert in contact te komen met zijn familie.
Arya’s training vordert gestaag. Sansa confronteert een oude vriend. Cersei worstelt met problemen. Jon reist.
Stannis moet een lastige beslissing maken. Jon keert terug naar de Muur. Mace Tyrell bezoekt de Ijzeren Bank. Arya loopt iemand uit haar verleden tegen het lijf. Dany is tegen haar zin aanwezig tijdens een traditionele gladiatorenstrijd.
Stannis' troepen rukken uit. Dany wordt omringd door vreemden. Cersei zoekt vergiffenis. Jon wordt uitgedaagd.
Game of Thrones seizoen 5

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.