background
Veep seizoen 4

Veep seizoen 4

Inbegrepen bij Movies & Series XL

10 afleveringen | Komedie | 2015 | 28 min | | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Seizoenspremiere. Een dag voor Selinas eerste belangrijke toespraak als Presidente, is haar staff wanhopig op zoek naar een manier waarop ze twee compleet verschillende dingen tegelijkertijd kan zeggen. Gary twijfelt aan zijn waarde nu hij niet langer dichtbij Selina kan zijn. Jonah is niet gecharmeerd van de manier waarop het hoofd van de staff van de nieuwe VP handelt. Amy komt er achter dat Bill Ericsson, een concurrerende campagne manager, mogelijk een poging zal wagen haar baan over te nemen.
De voorbereidingen voor het staatsbezoek van de Israelische Minister-President zijn in volle gang. Vanwege zijn nieuwe, zichtbaardere rol voert Mike een aantal veranderingen door in zijn uitstraling. Amy komt er via FaceTime achter dat Selina op het punt staat een nieuwe ‘Director of Communications’ aan te nemen. Gary gaat net iets te ver tijdens het plannen van het staatsdiner voor de Israelische delegatie. Een schilderij in het Witte Huis krijgt veel aandacht.
De persoonlijke gegevens van een meisje waar de Presidente over sprak lekken uit dankzij een data breuk. Haar team probeert een schuldige te vinden. Catherine vertelt Selina dat ze een anti-pest campagne wil steunen. Dan vertelt Jonah en Richard dat ze vuurwerk moeten kopen voor een opkomende rally. Mike staat op het punt een dramatische blunder te begaan tijdens een persconferentie, de Presidente presenteert een jaarlijks Paas evenement een leest en verhaal voor aan de gegadigde kinderen.
Als deel van haar tour in het Midden-Oosten, reist President Meyer af naar Iran, waar een Amerikaanse verslaggever vast gehouden word. In Washington D.C., Dan wordt verleid door lobbyist Sidney Purcell. Ondertussen valt Vice-President Doyle in voor Selina tijdens een ‘Rainbow Jersey’ evenement met een homosexuele NBA ster. Kent’s peilingen en Jonah’s grote mond zouden tot problemen voor Selina kunnen leiden.
Tijdens de feest conventie, moeten Selina en haar staff proberen een grote interne crisis te voorkomen. Amy krijgt het aan de stok met de nieuwe adviseur van de President, Karen. Karen houdt zich bezig met het coachen van een nerveuze Catherine, die op het punt staat haar eerste speech als First Daughter te geven tijdens de conventie. In Washington recruteert Dan Jonah en Richard om zich voor te doen als invloedrijke Washington insiders.
Tijdens haar campagne, heeft Selina problemen met de manier waarop de pers reageert op de moeiteloze charme van haar running mate. Hierom besluit ze om een pancake-brunch fondsenwerving bij te wonen, zonder dat haar team hiervan op de hoogte is. Het nieuws dat een grote orkaan op het punt staat Noord-Carolina plat te leggen, lijkt een positieve invloed te kunnen hebben op Selina’s reputatie. In Washington probeert Amy te wennen aan haar leven buiten het Witte Huis, en Jonah wordt op bizarre wijze belaagd tijdens een sollicitatiegesprek.
Een dramatisch voorval in het Witte Huis schokt de President. Tijdens een interview zorgt een opmerking van Tom James voor een bijzonder slechte dag. Terwijl Mike zich bezig houdt met het promoten van Selina’s "Families First" wetsvoorstel, proberen Sue en Gary het presidentiele dinner met oude vrienden van de President voor te bereiden. Jonah en Richard onthullen per ongeluk een verschrikkelijk geheim en Dan en Amy belanden per ongeluk in een lobbying evenement voor de cement industrie.
Het ‘Families First’ wetsvoorstel levert steeds meer problemen op, Gary organiseert een geheime bespreking met Dan en Amy om hen over te halen om tegen het wetsvoorstel te lobbyen. Ondertussen probeert een zieke Selina vanuit huis door te gaan met haar werk. Binnenkort zal er gestemd worden op Families First, maar voor het zover is moet Selina’s staff proberen het enige lid van het congres dat nog niet zeker is over zijn stem over te halen om voor te stemmen.
Terwijl Selina vragen van de pers beantwoordt, moeten de leden van haar staff een verklaring afleggen voor het congres over het mogelijk opzettelijk gesaboteerde Families First wetsvoorstel - en wie er echt verantwoordelijk was voor de datalek.
Tijdens de verkieizingsnacht kijken Selina en haar staff gespannen toe terwijl de uitslag staat voor staat bekend wordt gemaakt.
Veep seizoen 4

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.