background
Catfish seizoen 4

Catfish seizoen 4

Inbegrepen bij Movies & Series

14 afleveringen | Drama, | 2015 | 54 min | | Beschikbaar t/m 30-06-2018 | € 0

Acteurs

De slimme alleenstaande moeder Miracle werd zwaar verliefd op Javonni, een Instagrammer met mooie ogen. Max is er even tussenuit, dus Nev gaat samen met tv-persoonlijkheid Charlamagne Miracle helpen om de man van haar dromen op te sporen.
Courtney heeft het contact verbroken met Isaak, die ze online heeft ontmoet. Isaak geeft niet op en doet er alles aan om Courtney terug te winnen. Miss Cassidy Wolf werkt samen met Nev om ervoor te zorgen dat Isaak Courtney met rust laat.
Harold heeft zijn match gevonden in de mooie, sportieve Armani. Hoewel de twee in dezelfde buurt wonen, hebben ze elkaar nog nooit ontmoet. Nev gaat samen met zangeres Angel Haze helpen Harold samen te brengen met z'n perfecte meisje.
Jersey-meisje Daisy ontmoette Marcus op Instagram en viel meteen voor hem. Hij hielp haar met problemen thuis. Maar hij belt niet met haar en wil ook niet afspreken. Nev en YouTube-ster Tyler Oakley proberen een ontmoeting te regelen.
Chitara nam een groot risico en kwam uit de kast toen ze Priscilla online leerde kennen. De relatie ging onverwacht uit en Chitara wil weten wat er gebeurd is. Nev en acteur Alex Schaffer helpen haar achter de waarheid te komen.
Alleenstaande vader Felipe is klaar voor een gezin met zijn online vriendin, Jasmine. Ze hebben elkaar na acht maanden nog steeds niet ontmoet. Max Joseph is terug en probeert er met Nev achter te komen of Jasmine is wie ze zegt dat ze is.
Whitney heeft Brenell vier jaar geleden op een LGBT-datingsite ontmoet en is verliefd, ook al wil Brenell niet met haar videochatten. Whitney wil weten waarom en hoopt dat de waarheid over Brenell waar is.
Jamey heeft Ari online ontmoet en is verliefd geworden. Hij wil haar ontmoeten, maar zij wil hem alleen op tv ontmoeten. Met de hulp van Nev en Max vertelt Ari haar verhaal en ze hoopt dat Jamey haar accepteert zoals ze is.
Toen Blaire's hart werd gebroken door haar Instagram-liefde Markie, ging ze door en vond ze een nieuwe vriendin. Maar nu wil Markie haar eindelijk ontmoeten. Blaire heeft hulp nodig van Nev & Max om Markie's geheim te ontrafelen.
Steven doet bijna eindexamen, maar hij maakt geen plannen voor z'n studie. Hij wil naar Californië verhuizen om z'n onlinevriendin Samm te steunen. De moeder van Steven twijfelt aan Samms identiteit en vraagt Nev en Max om hulp.
Deze derde aflevering van Catfish: The Untold Stories wordt gepresenteerd door Nev Schulman en Max Joseph. In deze aflevering worden drie schokkende maar ware verhalen verteld door de mensen die ze echt hebben meegemaakt.
Nev en Max gaan hun favoriete Catfish-momenten na uit de eerste drie seizoenen. Ze delen hilarische en stuitende feitjes van achter de schermen, die de kijkers nog nooit hebben gehoord.
Ondanks het feit dat Briyonza al jaren een liefdevolle relatie heeft met haar vriendin Advani, accepteert haar moeder Chaquina haar geaardheid niet. Hun eens zo goede band heeft zwaar onder de ruzie te lijden.
Max gaat op reis om bij te praten met slachtoffers en bedriegers uit de eerste twee seizoenen. Hebben de slachtoffers ware liefde gevonden? Hebben de bedriegers hun les geleerd? Max komt niet terug zonder de antwoorden.

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.