background
Hallo K3 seizoen 2

Hallo K3 seizoen 2

Inbegrepen bij Movies & Series

12 afleveringen | Kids, | 2014 | 24 min | | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Josje stelt voor om meer liedjes te zingen over milieuvriendelijke onderwerpen. Karen en Kristel zijn niet te vinden voor haar idee en Josje besluit om solo te gaan! Ook Marcel heeft nieuwe ambities: zelfgemaakte koekjes verkopen.
Wanneer Marcel te weten komt dat Bas de rol van Tarzan mag vertolken in de nieuwe clip van K3, wil hij bewijzen dat hij dat veel beter kan. Ondertussen zorgt Wipstaartje, de nieuwe wurgslang van Josje, voor grote paniek…
Kristel komt thuis met een schilderij van vier blauwe strepen. Karen begrijpt haar niet. Hoe kan je nu zoveel geld uitgeven aan zoiets onnozel? Kristel verwijt haar dat ze niets af weet van kunst en Karen besluit om zelf te gaan schilderen.
Karen komt te weten dat Josje samen met Bas gaat deelnemen aan een loopwedstrijd. Ze besluit om ook mee te doen en begint net iets té enthousiast te trainen. Ondertussen heeft Kristel last van dromen die uitkomen…
Wanneer Karen doodsbenauwd reageert op een spin in de badkamer, vindt Kristel dat ze in therapie moet gaan voor haar spinnenfobie. Josje beweert dat zij echt nooit bang is! Zelfs niet wanneer ze een tattoo wil laten zetten?
De rijke en succesvolle broer van Marcel komt onverwacht langs. Marcel schakelt K3, Rosie en Bas in om te doen alsof ook hij geslaagd is in het leven. Iedereen gaat akkoord, want zij hebben allemaal zo hun reden om Marcel te helpen.
Karen komt in haar favoriete schoenenwinkel haar oude schoolvriendin tegen. Tot haar verbazing hoort ze dat er een klasreünie is georganiseerd, maar zij is helemaal niet uitgenodigd! Kristel denkt dat dit komt, omdat Karen te betweterig is.
Kristel is het beu dat zij alles alleen moet doen in het huishouden. Josje ontpopt zichzelf tot plantenfluisteraar en Rosie houdt voor het goede doel een 'wakker blijven marathon'. Maar lang niet alles loopt van een leien dakje!
Wanneer Josje terugkomt uit de VS blijkt ze verloofd te zijn! Haar geliefde zal binnen een paar dagen naar België komen om met haar te trouwen. Al gauw barst er een strijd los tussen Karen en Kristel om de titel van getuige te bemachtigen.
Karen gaat de weddenschap aan om 48 uren zonder gsm te leven. Kristel en Josje ontdekken al gauw dat ze vals speelt. Ze stuurt namelijk berichtjes naar Bas met een andere gsm. Kristel en Josje besluiten om haar beet te nemen…
Marcel ruikt erg hard naar het zweet. Rosie, Bas en Josje zoeken naar een gepaste manier om het hem te vertellen. Ondertussen prijst Josje een speciale huidcrème aan bij Karen, maar deze veroorzaakt een vreselijke huiduitslag.
Na het toiletbezoekje van Karen ontstaat er een ontstopping op het wc. Kristel is in paniek. Ze heeft zo meteen een date en die mag dit toiletprobleempje absoluut niet zien! Ze zoekt wanhopig naar een oplossing…

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.