background
Mega Mindy seizoen 3

Mega Mindy seizoen 3

Inbegrepen bij Movies & Series

15 afleveringen | Kids, | 2014 | 26 min | | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Wat is er in godsnaam aan de hand met opa? Hij is zichzelf niet meer en overvalt een bank! Mieke wil bewijzen dat opa niks met de overval te maken heeft. Zal het haar zo lukken of zal ze Mega Mindy moeten inschakelen?
Commissaris Migrain is spoorloos! Zijn afwezigheid is een groot raadsel. Wanneer de baron op het politiebureau met een brief van de ontvoerders verschijnt, blijkt dat de ontvoerders een fout hebben gemaakt. Mega Mindy time!
Rob Robot is een grote gangster die jaren geleden door Migrain gevangen genomen werd. Na jaren van gevangenschap komt hij eindelijk terug vrij en zint hij op wraak! Hij wil dat commissaris Migrain in de gevangenis terecht komt…
De Kriminalski broers zitten verscholen op hun schuilplaats in het dorp. Blijkbaar hebben ze het wereldberoemde schilderij 'Mona Lisa' uit het museum in Parijs gestolen. Migrain bedenkt alvast een plan om de broers te slim af te zijn!
Op het politiebureau maakt Annabelle haar intrede als stagiaire. Toby en commissaris Migrain ontvangen haar met open armen, in tegenstelling tot Mieke. Wanneer Annabelle Miekes bureau overneemt, is voor haar de maat vol!
Oma krijgt bezoek van haar grote jeugdliefde, Carlo. Opa is minder blij met zijn komst. Het blijkt geen toeval te zijn dat hij langskomt. Al snel is duidelijk dat hij slechte bedoelingen heeft! Gelukkig is er Mega Mindy om te helpen!
Volgens Migrain is er een nieuwe superheld in het dorp, Mega Max. Hij gaat vanaf nu de misdaden oplossen en Mega Mindy is dus niet meer nodig! Al snel wordt duidelijk dat deze zogezegde superheld heel wat andere plannen heeft…
Karel Karaat heeft één van de duurste diamanten van het land. Hij laat de diamant verzekeren. Moest hij gestolen worden, heeft hij recht op 1 miljoen euro. Migrain neemt de taak op zich om de diamant te bewaken, maar dan loopt het mis…
De laatste tijd verdwijnen er veel konijnen in het bos. De boswachter heeft ontdekt dat er konijnenstropers aan het werk zijn. En als er één ding is waar Mega Mindy niet tegen kan, dan zijn het wel konijnenstropers!
Het dorp is in de ban van de naderende zeepkistenrace. Iedereen wil zijn zeepkist op tijd afkrijgen! Bij de commissaris lukt het echter niet zo goed om zelf een zeepkist te bouwen. Zal het de commissaris toch lukken om te winnen?
Al een hele tijd gebeuren er overvallen in het dorp door een klein meisje met een rode helm. Het meisje bedreigt winkeluitbaters met haar wapen en eist de inhoud van de kassa op! Het is tijd voor Mega Mindy om in te grijpen.
Della Cruella wil dolgraag op het commissariaat komen werken. Volgens Mieke is er iets niet pluis met haar en ze zoekt het uit. Wanneer ze op de proppen komt met bewijsmateriaal, willen Toby en de commissaris haar niet geloven…
Er staat een grote taartenwedstrijd op het programma in het dorp. Bolle Marie, de organisatrice van de wedstrijd, probeert alle deelnemers om te kopen. En als er iets is waar Mega Mindy niet tegen kan, dan zijn het valsspelers!
In het bos komen Mieke en Toby een houthakker tegen. Nochtans heeft hij geen vergunning voor het hakken van de bomen. Wanneer hij toch blijft verder hakken, ruikt Mieke onraad. Zal het haar lukken om de houthakker tegen te houden?
Opa krijgt een brief van 'de geheime drie'. Hij wordt door hen uitgedaagd en haalt de plannen van de lachlaser uit zijn kluis. Professor Riros wil de lachlaser echter misbruiken! Mega Mindy moet hem tegenhouden!

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.