background
Amika seizoen 2

Amika seizoen 2

Inbegrepen bij Movies & Series

17 afleveringen | Kids, | 2014 | 37 min | | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Merel staat in het middelpunt van de belangstelling na haar overwinning. Ze overweegt om te blijven rijden, maar dan zal ze eerst nog haar vader moeten overtuigen. Marie-Claire is vastberaden zo snel mogelijk opnieuw de nummer één te zijn.
Merel krijgt leuk bezoek van haar tante Saskia, maar ze zit met haar hoofd nog steeds bij het geld voor de ingangsproef. Saskia weet raad. Marie-Claire heeft zich op haar zangcarrière gestort, maar de Z-girlz twijfelen over haar talent.
Julie maakt reclame voor de heerlijke muffins van Merel. Marie-Claire is woest wanneer Herbert het opneemt voor Merel. Ze probeert de aandacht van haar vader te trekken door zielig te doen. Hedwig krijgt meer en meer macht over Oli.
Merel is erg verdrietig met het nieuws over de verkoop van Amika. Ze stapt naar Herbert om hem hierover aan te spreken. Herbert blijkt hiervan echter niets te weten... Marie-Claire is erg trots op haar nieuwe artiestennaam: Em-Cee.
Merels paardrijtrainingen verlopen niet zo best. Herbert besluit het aantal trainingen nog op te voeren. Hiervoor heeft Jan geen tijd, dus duidt Herbert een vervanger aan. Oli mist zijn makker, Gringo, en vraagt raad aan zijn moeder.
Merel heeft genoeg van haar trainingen met Casper. Het loopt alles behalve goed. Ook Jan heeft problemen wanneer Tijs en Saskia plots opduiken op de manege. Zij mogen Merel niet zien paardrijden! Oli en Gringo hebben een wraakplan bedacht.
Merel en Jan zijn boos omdat Casper het trainingsboekje van Jan heeft gebruikt om indruk te maken op Herbert. Jan wil dat Casper de waarheid vertelt. Casper is hem te slim af. Marie-Louise ontdekt, zonder het te weten, bijna Oli's plan.
Merel heeft een nachtmerrie over haar ingangsproef. Saskia probeert haar te kalmeren. Merel vertelt haar tante over Jan. Ze heeft geen idee waarom hij niet meer met haar wil praten. Op de manege komt de finale van het wraakplan dichterbij.
Herbert komt een kijkje nemen tijdens de training van Merel en ontdekt dat Casper haar in de steek heeft gelaten. Hij is hier niet blij mee. Marie-Claire is ook niet blij als de Z-girlz haar proberen te overtuigen om niet live te zingen.
De ingangsproef voor 'The Royal Academy' komt erg dichtbij. Merel heeft er geen goed gevoel bij. Amika is plots erg onrustig. Jan probeert haar gerust te stellen. Er is ook nog iemand anders die maar al te graag de proef wil verpesten…
Jan vertelt Merel vreselijk nieuws over Amika. Merel is vastberaden om stiekem een kijkje te gaan nemen op de manege tegen de wil van haar vader in. Gringo heeft nog een blind date van Marie-Claire te goed. Hij wil op date met Chanel.
Merel beseft dat ze niet in staat is om Amika weer beter te maken. Ze licht Jan in over Amika's toestand en verblijf. Jan is helemaal niet blij met wat ze gedaan heeft. Gringo begaat een flater wanneer hij Chanel probeert te zoenen.
De wonde van Amika is opnieuw ontstoken. Enkel de medicijnen van de manege kunnen hem nog redden. Merel besluit om diefstal te plegen voor haar paardenvriend. John William heeft intussen ook zijn oog laten vallen op Merel.
Saskia is teleurgesteld als ze ontdekt dat Merel Amika gestolen heeft. Toch helpt ze om een nieuwe standplaats te vinden. Merel is bang dat Amika herkend zal worden, dus geven ze hem een make-over. Marie-Claire vraagt Gringo om stijladvies.
Merel heeft haar buik vol van al haar schulden en ze is echt niet van plan om er nog meer te maken. Ze weigert dan ook het aanbod van John William om haar te helpen. Marie-Claire en Hedwig lijken eindelijk hun strijdbijl te begraven.
Merel ziet hoe Marie-Claire het geheim van Amika ontdekt. Ze schakelt meteen Jans hulp in. De twee trachten Amika snel te doen verdwijnen, voordat Marie-Claire terugkomt met andere getuigen. Ook Chanel doet een onthutsende ontdekking.
Merel helpt haar vader met het schilderen van het decor voor het toneel, maar in werkelijkheid zit ze met haar hoofd bij Amika. Marie-Louise heeft genoeg van het kinderachtig gedrag van Oli en vraagt Herbert om hun zoon tot rede te brengen.

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.